Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Sărbătoare la Direcţia Generală Anticorupţie, Serviciul Judeţean Alba: Structura de poliţie judiciară împlineşte 9 ani de la înfiinţare

Publicat

Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerul Afacerilor Interne sărbătoreşte, vineri, 30 mai, 9 ani de la înfiinţarea sa ca structură de poliţie judiciară, specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului ministerului.

„Încurajăm colegii din structurile MAI care contribuie şi susţin demersurile instituţionale în lupta împotriva corupţiei şi considerăm că doar printr-o atitudine corectă se poate construi o imagine demnă de rolul şi importanţa Ministerului Afacerilor Interne”, transmit reprezentanţii Serviciului Judeţean Alba al DGA, cu această ocazie.

Direcţia Generală Anticorupţie s-a constituit în 2005, prin sprijinul oferit de Uniunea Europeană şi asistenţă specializată din partea Marii Britanii şi a Spaniei.

În cei 9 ani de activitate, Direcţia Generală Anticorupţie s-a dezvoltat atât în sectorul activităţilor de prevenire cât şi a celor de combatere a faptelor  de corupţie, mai precizează sursele citate.

Ca principal canal de comunicare cu publicul, linia TelVerde Anticorupţie 0800.806.806 pune la dispoziţia cetăţenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de corupţie. Numărul poate fi apelat din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă de pe teritoriul României.

Direcţia Generală Anticorupţie promovează legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul, ca standard atât pentru personalul propriu, cât şi pentru cel al MAI.

La nivel local, Direcţia Generală Anticorupţie este reprezentată prin Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba, cu sediul în Alba Iulia,  B-dul Ion I.C. Brătianu.

În cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Alba funcţionează un birou de audienţe, situat la parterul clădirii, unde ofiţerii desemnaţi participă la programul de audienţe, în fiecare zi de miercuri între orele 12.00 -15.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax