Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șase sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, premiați la Turneul Internațional de Judo Mureșul CIS Gaz

Publicat

Șase sportivi legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia s-au clasat, sâmbătă, pe locurile I, II și III, la Turneul Internațional de Judo Mureșul CIS Gaz, competiție desfășurată pe mai multe categorii de vârstă, de la Under 9 până la Under 13.

CS Unirea Alba Iulia a fost reprezentantă cu succes de 27 de sportivi la ediția din acest an a Turneului Internațional de Judo ”Mureșul CIS Gaz”, șase dintre ei fiind premiați.

Locul I: Natalia Rus – Under 9 – categoria 38 de kilograme

Locul II: Irina Hîrbea – U11 – categoria 44 de kilograme

Locul II: Alesia Horvat – U12 – categoria 57 de kilograme

Locul III: Ana Andronache – U10 – categoria 36 de kilograme

Locul III: Cristian Dinu – U10 – categoria 22 de kilograme

Locul III: Paul Onișor – U10 – categoria plus 50 de kilograme

Antrenorii: Alin Dinu și Cristian Dinu.

Toți sportivii premiați sunt elevi ai Colegiului Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia.

La Turneul Internațional de Judo ”Mureșul CIS Gaz” au participat 720 de sportivi din nouă țări, legitimați la 64 de cluburi.

Ne bucură că un număr mare de sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia au luat parte la acest campionat și, de asemenea, că ne-au reprezentant cu cinste și onoare. Ei au arătat că, dacă se vrea, se poate. Aceasta a fost o competiție la care, din fericire, au putut participa un număr mare de sportivi și mă bucur că au avut ocazia să se familiarizeze cu o astfel de întrecere. Încurajăm părinții să-i aducă pe cei mici la clubul nostru, fie că vor să facă performanță, fie că fac doar din plăcere și sunt interesați de dezvoltarea fizică și psihică”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia promovează, cu prioritate, disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax