Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal cu înjunghieri în Bucerdea Grânoasă: Doi bărbaţi internaţi în spital după ce au fost tăiaţi cu cuţitul

Publicat

Doi bărbaţi din Bucerdea Grânoasă au ajuns în spital cu leziuni în abdomen şi braţe după ce au fost înjunghiaţi în timpul unui scandal. Pe fondul consumului de alcool excesiv, a izbucnit un conflict între patru bărbaţi, dintre care unul i-a lovit cu cuţitul pe alţi doi. Poliţiştii din Blaj continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care cele două persoane au ajuns la spital, cu plăgi înjunghiate.

La data de 06.02.2014, orele 16.52, Politia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din localitatea Bucerdea Grânoasă, între 4 bărbaţi, s-a produs un scandal spontan în urma căruia doi au suferit leziuni corporale.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că în după amiaza zilei de 06.02.2014, în jurul orelor 16,20, între D.I., de 28 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, pe de o parte şi R.I., de 62 de ani, R.D., de 35 de ani şi R.M., de 35 de ani, pe de altă parte, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan, ultimii 3 lovindu-l cu pumnii şi picioarele pe D.I.

D.I. a ripostat şi s-a înarmat cu două cuţite pe care le-a găsit pe o masă din încăpere, cu ajutorul cărora a cauzat leziuni la doi dintre agresorii săi.

R.D. şi R.M. au fost transportaţi la spitalul din Blaj unde le-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde au fost diagnosticați, primul cu plăgi tăiate la nivelul braţului stâng şi şoc hemoragic iar cel de-al doilea cu plagă înjunghiată abdominală penetrantă în regiunea supraombilicală, ambii rămânând internaţi în spital.

Faţă de D.I. sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, în funcţie de concluziile medico legale ce vor fi formulate în cauză, existând posibilitatea schimbării încadrării juridice a faptei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax