Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal cu înjurături, îmbrânceli şi o tarabă răsturnată, la Zilele Oraşului Teiuş. Trei comercianți teleormăneni, amendați de jandarmi

Publicat

masini jandarmi Trei bărbați în vârstă de 38, 35 și respectiv 37 de ani au fost sancționați de jandarmi cu amendă în valoare totală de 600 de lei după ce s-au certat între ei, pentru amplasarea tarabelor, cu ocazia Zilelor Orașului Teiuș. 

Veniţi la Teiuş pentru a desfăşura acte de comerţ, trei teleormăneni s-au certat între ei deoarece fiecare dorea să-şi amplaseze taraba într-un vad cât mai bun. Deşi sunt rude, acest fapt nu i-a împiedicat să se înjure, să se ameninţe cu acte de violenţă şi să se îmbrâncească, totul petrecându-se în văzul trecătorilor şi participanţilor la Zilele Oraşului Teiuş.

Pe timpul scandalului un stand, pe care erau expuse spre vânzare diferite produse, a fost răsturnat şi doar intervenţia oportună a unui echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine în zonă a împiedicat amplificarea conflictului.

Cei trei au fost identificaţi a fiind Eduard B. (38 de ani), Daniel B. (35 de ani) şi Doru A. (37 de ani), li s-a expus norma legală pe care au încălcat-o şi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 600 lei.

Reprezentanții Jandarmeriei reamintesc cetăţenilor să nu profereze în public injurii, expresii jignitoare, vulgare sau ameninţări cu acte de violenţă deoarece, prin aceasta, încalcă regulile de convieţuire socială statuate de lege şi riscă să fie sancţionaţi contravenţional cu amendă cuprinsă între 200 lei şi 1.000 lei. În plus, aceștia atrag atenţia că dacă astfel de fapte sunt săvârşite în incinta unei instituţii de învăţământ, a unei instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, amenda este mult mai mare, fiind cuprinsă între 1.000 lei şi 3.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax