Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL în autobuz, la Alba Iulia. Un bărbat beat a ameninţat şoferul cu bătaia, pentru că îl „zdruncina”. S-a ales cu amendă de la jandarmi

Publicat

autobuzŞoferul unui autobuz a fost înjurat şi ameninţat cu bătaia, miercuri, la Alba Iulia. Motivul invocat de un călător, aflat în stare de ebrietate, era că şoferul conducea cu “zdruncinături”. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi l-a sancţionat pe turbulent.

Mijlocul de transport în comun circula miercuri pe o rută din municipiul Alba Iulia, iar în acesta, dintr-o staţie situată în cartierul Cetate, a urcat un bărbat ce părea că băuse alcool în exces, transmit jandarmii.

Probabil din cauza stării în care se găsea, avea mari dificultăţi în a-şi ţine echilibrul şi i-a solicitat imperativ şoferului să circule cu viteză mai mică şi să nu-l mai “ zdruncine, că i se face rău ”.

Pentru că nu s-a dat curs solicitării sale a început să-l înjure pe conducătorul auto şi să-l ameninţe cu bătaia. Mai mult, călătorii care au luat atitudine faţă de comportamentul acestuia au fost la rândul lor jigniţi şi înjuraţi.

Situaţia a fost semnalată la 112, iar într-o staţie din zona Ampoi III, călătorul recalcitrant a fost interpelat de un echipaj de jandarmerie şi, după constatarea celor săvârşite de acesta, a fost sancţionat contravenţional.

Identificat ca fiind Nicolae C. (51 de ani) din Alba Iulia, acestuia i s-a pus în vedere că, potrivit prevederilor Codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care tulbură ordinea şi liniştea publică prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax