Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în Bărăbanț: Un bărbat și-a amenințat soția cu bătaia și a vrut să dea foc gospodăriei. Jandarmii au intervenit

Publicat

masini jandarmi Jandarmii din Alba Iulia au intervenit pentru aplanarea unui conflict produs duminică dimineața, în cartierul Bărărbanț. Un bărbat aflat sub influența alcoolului şi-a ameninţat soţia şi a vrut să dea foc gospodăriei.

Incidentul s-a petrecut în cartierul albaiulian Bărăbanţ, duminică, 28 septembrie, la ora 9.00 şi a fost semnalat prin apel la 112. La locul indicat s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmerie care a constatat că este vorba de un conflict spontan, apărut între doi soţi şi a luat măsuri de aplanare a acestuia.

Din primele verificări, R.M. (41 de ani) a început să consume alcool încă de la primele ore ale dimineţii, iar acest fapt nu a fost tolerat de soţie. Sub reproşurile nevestei, bărbatul şi-a adus aminte de toate neîmplinirile trăite alături de aceasta şi, stimulat probabil şi de alcoolul consumat, a ameninţat că o va bate şi va da foc locuinţei.

Întrebat despre motivul comportamentului violent, a declarat că este “supărat pă viaţă”, după care, afectat probabil de alcool şi de efortul depus pe timpul cât şi-a fugărit nevasta, a devenit extrem de letargic şi necooperant. Temându-se pentru sănătatea lui, jandarmii au chemat un echipaj de la ambulanţă, iar echipa medicală l-a transportat la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de ameninţare, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate şi va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax