Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL în Piaţa Dacia din Sebeş. Două femei, amendate de jandarmi, după ce s-au certat pentru un bărbat

Publicat

masini jandarmi Două femei s-au ales cu amendă de 400 de lei de la jandarmi, după ce au provocat scandal în Piaţa Dacia din Sebeş. Amândouă păreau a fi sub influenţa alcoolului şi gelozia uneia dintre ele a fost motivul pentru care s-au certat, s-au înjurat şi s-au expus într-un mod indecent.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 3 octombrie, la ora 16.00. După ce a consumat băuturi alcoolice într-unul din localurile din apropiere, Maria V. (59 de ani) a întâlnit-o întâmplător pe Vandana M. (39 de ani) şi i-a cerut “să–i lase soţul în pace”. Vandana se afla şi ea sub influenţa băuturilor alcoolice, iar între cele două femei a izbucnit un scandal pe timpul căruia s-au înjurat, s-au îmbrâncit şi s-au expus într-un mod care poate fi apreciat ca indecent, transmit jandarmii.

Violenţele au fost de natură să provoace indignarea celor care se aflau în apropiere şi au atras atenţia unui echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm, care patrula în zonă. S-a acţionat de urgenţă pentru aplanarea conflictului şi stabilirea vinovăţiei fiecăreia dintre cele două femei. În urma verificărilor s-a constatat că neînţelegerile dintre acestea sunt mult mai vechi şi s-au acutizat în ultimul timp deoarece femeia în vârstă de 59 de ani bănuieşte că soţul său ar avea o relaţie prea apropiată cu cea în vârstă de 39 de ani.

Amândouă au fost sfătuite să evite să mai fie implicate în astfel de conflicte şi, pentru fapta săvârşită, în conformitate cu prevederile legale, au fost sancţionate cu amendă în valoare totală de 400 lei. Totodată li s-a pus în vedere că, potrivit prevederilor Codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax