Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal într-un sat din comuna Hopârta. Un tânăr a fost reţinut de poliţişti după ce s-a bătut cu un amic. Cei doi au spart sticle şi au distrus scaune, într-un local

Publicat

tineri

BataieDoi tineri din comuna Hopârta s-au ales cu dosar penal după ce au provocat scandal, s-au bătut, au spart sticle şi au distrus scaune, pe terasa unui bar din satul Silivaş. Unul dintre ei a fost reţinut.

Potrivit IPJ Alba, joi, poliţiştii Postului de Poliţie Hopârta au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de M.F., de 24 de ani, din comuna Hopârta, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu. Marţi după-amiaza, în timp ce se afla pe terasa unui local public din localitatea Silivaş, a avut un conflict spontan cu H.E., de 34 de ani, din aceeaşi comună.

În timpul scandalului, cei doi au spart sticle şi scaune şi au tulburat liniştea publică, iar M.F. l-a agresat H.E., aplicându-i mai multe lovituri, pentru care nu a fost necesară internarea în spital.

Poliţiştii au stabilit, de asemenea, că M.F. a pătruns, fără drept, în curtea unui concetăţean, în care H.E. intrase pentru a-şi asigura scăparea.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care M.F. este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu, iar H.E. pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

M.F. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax