Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL între doi bărbaţi de vârsta a treia, în Lancrăm. Unul dintre ei a ajuns la spital, în stare gravă, cu leziuni la cap

Publicat

pumn, bataie, agresiune Un scandal izbucnit între doi vârstnici din Lancrăm a fost urmat de dosar penal pentru unul dintre ei şi de internare în spital, în stare gravă, în cazul celuilalt celălalt. Cei doi s-au certat pe fondul consumului de alcool.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 7 iunie, în jurul orei 20.10, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Veche din Lancrăm se află o persoană căzută, victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că victima, în vârstă de 73 de ani, din Lancrăm, s-a întâlnit pe stradă cu un bărbat de 60 de ani, din aceeaşi localitate, iar, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a avut loc o discuţie în contradictoriu.

În aceste împrejurări, bărbatul de 73 de ani ar fi fost lovit în zona feței, s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni la cap.

Victima a fost transportată, în stare gravă, la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internată.

Cercetările sunt continuate, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora şi de evoluţia stării de sănătate a victimei, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax