Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal la Alba Iulia: Femeie ameninţată, după ce a refuzat avansurile unui bărbat. Agresorul, din Sebeş, amendat de jandarmi

Publicat

masini jandarmi Un bărbat din Sebeş s-a ales cu amendă de la jandarmi după ce a înjurat şi ameninţat o femeie care a i-a refuzat propunerile indecente. Scandalul s-a petrecut în apropierea Gării CFR din Alba Iulia, iar bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Fapta s-a petrecut în faţa unui bar situat în apropierea gării din municipiul Alba Iulia, miercuri, în jurul orei 17.00 şi a fost semnalată prin apel la 112. După ce a consumat în exces băuturi alcoolice, la ieşirea din local, un bărbat în vârstă de 46 de ani a observat o femeie şi i-a propus o întâlnire amoroasă.

Fiind refuzat, a devenit violent verbal, a înjurat-o pe femeie, a jignit-o şi a ameninţat-o cu bătaia, fără să ţină cont de faptul că violenţele aveau loc într-o zonă intens circulată şi la acestea participau involuntar spectatori cu diferite vârste, printre care şi minori.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă, a aplanat conflictul, l-a identificat pe bărbat ca fiind Dorel M., domiciliat în municipiul Sebeş şi l-a sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei.

Jandarmii atrag atenţia că săvârşirea în public a unor acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare precum şi exprimarea unor ameninţări cu acte de violenţă constituie contravenţie şi, în unele situaţii, se poate sancţiona cu amendă cuprinsă între 1.000 lei şi 3.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax