Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal la Alba Iulia, zona Partoş. Doi bărbaţi s-au bătut pentru fier vechi. Unul dintre ei a ajuns la spital

Publicat

jandarmi 2

jandarmi 2 Scandal, miercuri, în zona Partoş. Doi bărbați din Alba Iulia s-au bătut din cauza fierului vechi pe care doreau să-l valorifice. Unul dintre ei a ajuns la spital, iar celălalt riscă să fie cercetat penal.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgență miercuri, 29 iunie, la ora 16.45 pentru a aplana un  scandal semnalat prin apel la numărul 112. Conflictul avea loc în zona Partoș, lângă podul CFR ce traversează râul Mureș, iar la acesta participau doi bărbați. Din verificările efectuate a reieşit că unul dintre ei fusese anunţat despre faptul că în zonă au fost aduse deșeuri din beton şi s-a apucat să recupereze fierul din acestea, moment în care un alt bărbat a dorit să profite şi el de fierul abandonat.

În urma discuțiilor contradictorii și a injuriilor adresate de ambele părți, Haralamb M. (41 de ani), din Alba Iulia, şi-a lovit de mai multe ori oponentul cu pumnii şi picioarele, acesta având nevoie de îngrijiri medicale şi fiind ulterior transportat la UPU Alba Iulia.

În cauză, jandarmi au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax