Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandalagiu calmat de oamenii legii cu focuri de armă. A spart parbrizul maşinii de poliţie şi a ameninţat cu un briceag un jandarm

Publicat

Poliţiştii din Alba au intervenit în cursul nopţii trecute în oraşul Cîmpeni unde au fost sesizaţi că o persoană arunca cu pietre în geamurile autogării. Scandalul a degenerat în prezenţa oamenilor legii: bărbatul nervos a început să se manifeste agresiv şi a spart parbrizul maşinii de poliţie. În ajutorul poliţiştilor a fost solicitat să intervină, pentru aplanarea conflictului, şi un echipaj al Jandarmeriei Alba.

Potrivit IPJ Alba, luni, la ora 3.39, Poliţia Orașului Cîmpeni a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe strada Libertăţii din Cîmpeni, o persoană arunca cu pietre în geamurile autogării.

La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranţă publică formată din poliţişti, iar, în ciuda intervenţiei acestora, bărbatul a continuat să se manifeste agresiv, lovind autospeciala de poliţie. În ajutorul poliţiştilor s-au prezentat la faţa locului şi jandarmii care, de asemenea, nu au scăpat de furia bărbatului. Acesta l-a ameninţat pe unul dintre jandarmi cu un briceag ce-l avea asupra sa, motiv pentru care jandarmul a tras un foc de avertisment în plan vertical.

S-a trecut la urmărirea şi imobilizarea suspectului, P.D. (45 de ani) din comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj, care, din cauza faptului că avea un comportament nefiresc, a fost transportat la Spitalul din Cîmpeni, pentru evaluare şi tratament medical de specialitate, de unde a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie din Alba Iulia.

Faţă de suspect au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, distrugere şi port fără drept al cuţitului, urmând ca în cauză să fie sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax