Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Schimbări la IPJ Alba: Şeful Poliţiei Sebeş, Mihai Rus, adjunct pe probleme de investigaţii criminale

Publicat

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba a anunţat, marţi, în cadrul unei şedinţe de lucru, trecerea la pensie, prin ordin al Ministerului Administraţiei şi Internelor, a comisarului şef Ioan Popa, cel care a ocupat până în prezent funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului, pe probleme de investigaţii criminale.

Potrivit dispoziţiei inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Liviu Popa, începând de marţi, 03.05.2011, comisarul şef de poliţie Mihai Rus, şeful Poliţiei Municipiului Sebeş, este împuternicit să ocupe, pentru o perioadă de 6 luni, vechea funcţie a comisarului Ioan Popa.

„Începând cu aceeaşi dată, prin dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisar de poliţie Cristian Dunca, şeful Poliţiei Municipiului Alba Iulia este împuternicit pentru o perioadă de 6 luni şef al Serviciului de Investigaţii Criminale. Deasemenea, comisarul şef de poliţie Ioan Ursaleş, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale, este împuternicit pentru o perioadă de 6 luni şef al Poliţiei Municipiului Sebeş, iar comisarul şef de poliţie Mircea Crişan, şef Birou Combaterea Infracţiunilor Contra Patrimoniului, este împuternicit şef al Poliţiei Municipiului Alba Iulia”, se arată în comunicatul IPJ Alba.

Cele patru funcţii urmează să fie ocupate definitiv, prin concurs sau examen. Chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, le-a urat succes celor patru ofiţeri în îndeplinirea noilor atribuţii şi şi-a exprimat convingerea că rezultatele ce le vor obţine vor fi pozitive şi vor contribui la îndeplinirea obiectivelor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, de creştere a gradului de siguranţă a cetăţeanului, eficientizarea activităţilor pentru combaterea evaziunii fiscale şi a contrabandei şi destructurarea grupărilor infracţionale constituite după modelul grupărilor de crimă organizată.

Reamintim că Ioan Popa a activat în poliţie timp de 27 de ani. De-a lungul carierei sale, acesta a îndeplinit funcţii de ofiţer operativ în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul de Ordine Publică, Serviciului de Resurse Umane. În perioada 1998-1999, Ioan Popa a îndeplinit funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, iar în perioada 1999-2000 aceea de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

Între 2001 şi 2005 , Ioan Popa a îndeplinit funcţia de şef Birou la Centrul Zonal de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Alba Iulia, iar începând cu data de 01.09.2005 a fost adjunct al şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba pe probleme de investigaţii criminale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax