Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Schimbări la Apa CTTA: Ștefan Bardan va prelua funcţia de director general. Punctajele candidaţilor care au participat la concurs

Publicat

apa ctta alba 1 Cornel Ștefan Bardan urmează să preia funcţia de director general al companiei Apa CTTA, după ce a obţinut cel mai bun punctaj în cadrul procesului de selecţie a candidaţilor înscrişi pentru acest post. Fost prefect de Alba, în prezent director comercial al companiei de apă, Bardan va conduce societatea de anul viitor, când actualul manager, Viorel Lazăr, va ieşi la pensie.

Cornel Ştefan Bardan a obţinut 11.5 puncte din maximum posibil de 13.6, după probele de analiză a declaraţiei de intenţie şi interviu. Fost prefect de Alba, până în 2012, Bardan a mai ocupat funcţia de director comercial la Apa CTTA şi în perioada 2003-2009, cu o pauză de patru ani, timp în care a fost deputat.

Reamintim că procesul de selecţie pentru postul de director general a fost derulat de firma DAD Expertise SRL, care a încheiat cu Apa CTTA SA un contract de prestări servicii în acest sens.

Punctajele celoralţi candidaţi:

Gheorghe Haţegan: 9,95 puncte (în prezent director tehnic la Apa CTTA SA)

Ioan Dreghiciu: 9,02 puncte (director general adjunct)

Radu Călin Roşian: 7,86 puncte (director Parcul Industrial Cugir)

Urmează o perioadă de contestaţii, până în 3 ianuarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax