Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Schimbări recente la Facebook. Opţiuni în plus pentru transmisii video live. Cum funcţionează

Publicat

calculator Funcţia adăugată recent pe reţeaua de socializare Facebook a fost îmbunătăţită. Opţiunile vin în sprijinul celor care vor să filmeze şi să posteze live imagini video.

Limita de 90 de minute a fost eliminată pentru cei care doresc să filmeze non-stop diverse evenimente, iar înregistrările sesiunilor live au fost îmbunătăţite pentru cei care le vizionează, anunţă Go4it.

Cei care doresc să transmită live diverse evenimente lungi sau să poziţioneze o cameră care filmează live diverse locuri (precum un webcam care monitorizează traficul sau o cameră care urmăreşte un cuib de păsări) vor avea acum opţiunea de a iniţia fluxuri „Continuous Live Video”.

Spre deosebire de sesiunile Live obişnuite, acestea nu vor fi salvate după terminarea transmisiei. Acestea funcţionează ca un flux video de la televizor, fiind transmise o singură dată.

Statisticile Facebook spun că două treimi dintre vizualizările de pe clipuri video live sunt înregistrate abia după terminarea transmisiei. Această realizare a încurajat implementarea unui timeline care prezintă momentele în care au fost realizate cele mai multe comentarii sau au fost transmise cele mai multe reacţii.

Astfel, poţi sări direct la cele mai interesante părţi ale clipurilor, fără să urmăreşti întregul conţinut, care poate fi uneori plictisitor. Reacţiile altor utilizatori sunt prezentate ca în modul Live, putând vedea pe ecran în timpul redării exact când au fost apăsate butoanele „like, wow, angry, sad, etc.”.

Funcţia Continuous Live Video a fost implementată deja în API-ul Facebook Live.

surse: realitatea.net, descoperă.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. rebeca

    joi, 15.09.2016 at 20:12

    Fb live

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax