Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şcoală din Alba, sancţionată de inspectorii DSP. Elevi prinşi „în flagrant”, în timp ce fumau în incinta unităţii

Publicat

tineri

s560x316_fumator_bun_05c3ba25d5 Odată cu începutul anului şcolar, inspectorii DSP Alba au început controalele la unităţile de învăţământ din judeţ. În luna septembrie, o şcoală din Alba a fost amendată cu 1.000 de lei, pentru că inspectorii au prins „în flagrant” elevi, în timp ce fumau în incintă. Pentru imprudenţa elevilor, cea care va plăti sancţiunea este conducerea şcolii. De asemenea, au mai fost descoperite nereguli privind lipsa cursurilor de igienă, a avizelor de plasarea pe piaţă şi a Ministerului Sănătăţii pentru substanţe de dezinfecţie, a fişei de aptitudine, depozitarea neconformă a unor deşeuri zootehnice.

În luna septembrie, inspectorii DSP Alba au controlat 173 de unităţi de învăţământ, privind mediul de viaţă al populaţiei, sanitare, cu excepţia spitalelor, turistice, firme, locaţii unde fumatul este interzis.

O şcoală din Alba a fost sancţionată, după ce inspectorii DSP au prins la fumat elevi, în incinta şcolii. Unitatea de învăţământ s-a ales cu o amendă de 1000 de lei.

Au mai fost controlate 17 unităţi de asistenţă medicală primară, printre care o unitate de asistenţă medicală ambulatorie, 11 laboratoare de analize medicale şi duă cămine pentru bătrâni. Au fost aplicate şase avertismente pentru lipsa cursurilor de igienă.

Inspectorii au mai dat opt avertismente unităţilor care au plasate pe piaţă substanţe de dezinfecţie fără avize specifice.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Zenaida

    miercuri, 22.10.2014 at 18:33

    Totusi, nu e normal ca pentru lipsa de calitate a elevilor sa raspunda conducerea scolii. Bine, nici elevii nu vor scapa, probabil li se va scadea nota la purtare dar de aici pana la a incrimina cadrele didactice, parca e prea mult.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax