Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şcoala gimnazială „Lucian Blaga” Ocna Mureş, reprezentanta județului Alba la Concursul Național „Sanitarii Pricepuți”. A obținut locul 13 din 44 de echipe

Publicat

20369524_1741125215900837_4763691423625065203_o În perioada 21 – 26 iulie 2017, Societatea Națională de Cruce Roșie din Romania a organizat în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, Ministerul Sănătății și Ministerul Administrației și Internelor , etapa Națională a Concursului pentru Sănătate și Prim Ajutor “Sanitarii Pricepuți”. La concurs au participat 220 elevi din clasele V-VIII, membrii ai 44 de echipaje câştigătoare ale fazei judeţene a competiţiei organizate de filialele SNCRR. Reprezentanta județului Alba a fost  Şcoala gimnazială „Lucian Blaga” Ocna Mureş, care  a ocupat locul 13, cu un punctaj de 57,75. 
 
Juriul de concurs a fost format din dna. dr. Camelia Savu, dl dr. Dragos Beniamin, Vicepresedinte al Crucii Rosii Romane și dl Vladuț Mihalache, Manager Program Prim Ajutor, reprezentanți ai SNCRR, dl plt. maj. Daniel Arsene, reprezentant IGSU, dna prof. Aurelia Ignatescu, reprezentant al MEN.

Câștigătorii concursului au fost:
Locul I echipajul Școlii Gimnaziale „Alexandru Ciucurencu” din Tulcea
Locul II echipajul Școlii Gimnaziale nr. 1 din Buftea, jud. Ilfov
Locul III echipajul Şcolii Gimnaziale „Petre Ispirescu” Bucureşti, sector 1
Mențiunea I echipajul Școlii Gimnaziale „Coresi” din Târgoviște, jud. Dâmbovița

Echipajul Şcolii gimnaziale „Lucian Blaga” Ocna Mureş, care a reprezentat judeţul Alba, a ocupat locul 13, cu un punctaj de 57,75 din 44 echipaje participante. Îi felicităm pe această cale pentru perseverenţă şi implicare, asigurându-i de toată aprecierea noastră atât pe elevi cât şi pe doamna profesor Istina Badu.

Castigatorii au primit din partea organizatorilor premii constand in tichete cadou, cupe, medalii si diplome. De asemenea, s-au acordat (prin diplome) un numar de 7 mentiuni, conform Regulamentului de organizare a concursurilor educative care prevede acordarea unui procent de 25%  premii din totalul echipajelor prezente.

Toate echipajele au primit diploma de participare si obiecte promotionale CRR.

Pe parcursul taberei au fost organizate: ateliere de educatie pentru sanatate; ateliere interventie in situatie de dezastru, karaoke, campionat de fotbal, concurs Miss si Mister, sesiuni de inviorare in fiecare dimineata, foc de tabara.

Crucea Roşie Română Filiala Alba are o deosebită apreciere pentru toţi copiii participanţi la nivelul judeţului nostru şi îi considerăm pe toţi ca fiind câştigători pentru că au ales să ne fie alături, să înveţe despre acţiunile umanitare ale Crucii Roşii şi să acorde PRIMUL AJUTOR, un segment definitoriu pentru o societate civilizată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax