Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scumpiri majore la Poșta Română. Cu cât vor creşte prețurile imprimatelor sau scrisorilor

Publicat

postaPoșta Română, cel mai mare operator național din domeniul serviciilor poștale, scumpește mai multe servicii, unele chiar și de nouă ori mai mult.

Potrivit reprezentanților companiei, tarifele au rămas neschimbate în ultimii 12 ani, în timp ce cheltuielile au crescut în același interval.

Trimiterea unei scrisori în regim neprioritar în afara României va costa de la 1 martie, 3,5 lei. Până acum, aceasta costa 1,6 lei.

Totodată, prețurile se vor majora și mai mult în cazul imprimatelor. Trimiterea de ziare, periodice, cărți, cataloage, hărți geografice sau partituri muzicale în afara țării vor avea prețuri și de nouă ori mai mari ca până acum.

Prețul acestora va depinde de greutatea pe care o au. Imprimatele de până în 20 de grame vor costa 3,5 lei, iar cele între 1.000 și 2.000 de grame 118 lei. În prezent, prețurile practicate de Poșta română sunt de 0,8 lei și respectiv, 13 lei.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax