Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Scutul Pădurii 2014”: Material lemnos de peste 6.000 de lei confiscat de poliţiştii din Baia de Arieş şi Lupşa. Un tânăr îl transporta fără aviz de însoţire

Publicat

În cadrul acţiunii „Scutul Pădurii 2014” poliţiştii din Baia de Arieş împreună cu cei din Lupşa l-au depistat pe un tânăr care transporta cu un ansamblu de vehicule, cantitatea de 27 m3, buştean rotund de molid, fără aviz de însoţire conform legii. Valoarea materialului lemnos se ridică la 6.480 de lei.

Luni, politistii din Baia de Arieş şi cei ai Postului de Poliţie Lupşa, în timp ce desfăşurau activităţi conform planului de acţiune „Scutul Pădurii 2014”, l-au depistat pe N.A., de 24 de ani, din Lupşa, care transporta cu un ansamblu de vehicule, cantitatea de 27 m3, buştean rotund de molid, fără aviz de însoţire conform legii.

Pentru nerespectarea prevederilor legale, N.A., a fost sancţionat contravenţional, iar cantitatea de 27 m3 material lemnos, în valoare de aproximativ 6.480 lei, a fost confiscată şi predată în custodie Ocolului Silvic Valea Arieşului Cîmpeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax