Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scutul Pădurii: 60 de brazi de Crăciun confiscaţi de poliţişti, în urma unor controale în teren, la Alba Iulia şi în Munţii Apuseni

Publicat

braziPoliţiştii din Alba au confiscat, luni, alţi 60 de brazi, după controale la Alba Iulia şi în Munţii Apuseni. Acţiunile pentru prevenirea şi combaterea tăierilor, transportului şi comercializării ilegale de pomi de Crăciun sunt continuate.

Potrivit IPJ Alba, luni, 19 decembrie, în urma unui control derulat în cartierul Cetate din Alba Iulia, poliţiştii de ordine publică l-au depistat pe un bărbat de 57 de ani, din comuna Poiana Vadului, în timp ce vindea pomi de Crăciun, într-un loc neautorizat, conform normelor privind circulaţia materialului lemnos. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar pomii de Crăciun au fost confiscaţi.

Tot luni, 19 decembrie, poliţiştii din Cîmpeni au continuat controalele pentru combaterea ilegalităţilor silvice, împreună cu reprezentanţii Ocolului Silvic Horea Apuseni. În locul numit ”Rogoz”, de pe raza comunei Albac, au fost găsiţi abandonaţi 15 pomi de Crăciun care au fost preluaţi de reprezentanţii ocolului silvic, pentru valorificare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nicu

    marți, 20.12.2016 at 18:47

    Am cumpărat un brad de la ocolul silvic. Mi s-a spus că este dintre cei confiscați,dar nu am primit nici un bon,chitanță…întrebarea unde au ajuns banii…cum au fost justificați de casier….Poate află ziarul Unirea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax