Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scutul Pădurii: Două persoane din comuna Ocoliș, cu dosare penale, după ce au tăiat arbori nemarcați de pe parcelele proprii

Publicat

lemn taiatPoliţiştii şi silvicultorii au continuat controalele în fondul forestier situat pe raza comunei Ocoliş. Două persoane care au tăiat arbori nemarcați s-au ales cu dosare penale. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 iunie, poliţiştii Postului de Poliţie Ocoliş, împreună cu specialişti silvici din cadrul Ocolului Silvic Muntele Mare Poșaga, au continuat controalele în fondul forestier situat pe raza comunei Ocoliş, în locul numit „Pociovaliște”, în scopul combaterii tăierilor ilegale de arbori.

Cu această ocazie au fost identificate alte două persoane, de 53 şi 49 de ani, din comuna Ocoliş, care, în perioada 12 – 16 iunie 2017 ar fi tăiat, fără drept, mai mulţi arbori, de esenţă foioasă, cu un volum total de 20 de metri cubi, din parcelele de pădure aflate în proprietatea lor şi care nu se află în paza sau administrarea vreunui ocol silvic.

Pe numele acestor persoane au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax