Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Scutul Pădurii” la Arieşeni: 25 de pomi de Crăciun tăiaţi ilegal şi transportaţi cu o căruţă, confiscaţi de poliţişti

Publicat

brazi taiati pomi craciun Poliţiştii din Arieşeni au confiscate 25 de pomi de Crăciun, în cadrul unei acţiuni derulate luni, împreună cu jandarmi şi reprezentanţi ai Ocolului Silvic. Brazii erau transportaţi cu o căruţă, de un bărbat de 35 de ani.

Poliţiştii Postului de Poliţie Arieşeni, sprijiniţi de jandarmi ai Postului de Jandarmi Montani Arieșeni și lucrători ai Ocolului Silvic Gârda au desfăşurat, luni. activităţi de prevenire şi combatere a delictelor silvice, în conformitate cu planul comun de acțiune „Scutul Pădurii 2014”.

Cu ocazia acestei acţiuni, pe un drum din localitatea Bubeşti, comuna Arieşeni, a fost depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani care transporta cu o căruţă 25 de pomi de Crăciun tăiaţi ilegal.

Faţă de bărbat a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar pomii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Gârda pentru valorificare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax