Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scutul Pădurii: Lemn confiscat de poliţiştii din Bistra, în urma unui control. 16 mc de material lemnos fără acte, găsit pe un teren

Publicat

lemn confiscat busteni_2 16 metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi marți, 6 decembrie, de poliţiştii din Bistra, în urma unui control în teren. Acţiunile de combatere a delictelor silvice vor continua.

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 decembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Valea Arieșului, au efectuat controale, în teren, pe raza localităţii Poiană din comuna Bistra.

Cu această ocazie, pe un teren aparţinând unui bărbat de 29 de ani, din localitate, a fost găsită cantitatea de 16,7 metri cubi de material lenos, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Materialul lemnos a fost confiscat, iar faţă de bărbatul care-l deţinea a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile art. 19 alin. 2 lit. a din Legea 171/2010.

Verificările poliţiştilor în teren vor continua.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax