Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Se apropie alegerile, se mărește interesul față de cetățeni. Un senator vrea ca alocaţiile copiilor să fie de 100 de euro pe lună

Publicat

alocatie copii

 

alocatie copii Se apropie campania electorală, se înmulţesc şi legile populiste! Dacă tot şi-au dat pensii speciale, parlamentarii ar putea lua şi măsuri benefice nu doar pentru propria persoană, ci şi pentru societate. Cel puţin înainte de Alegeri.

După ce unii parlamentari au propus mai multe creşte, o masă caldă la serviciu sau a 13-a pensie, acum, un senator UNPR propune alocaţii pentru copii de 100 de euro pe lună, scrie realitatea.net.
În prezent alocaţia pentru un copil este de doar 84 de lei lunar.
Asta înseamnă de peste cinci ori mai mari ca în prezent. Senatorul Ionel Agrigoroaiei pune şi o condiţie: copiii să nu aibă absenţe la şcoală.
Întrebarea-cheie este de unde ar avea statul bani pentru aşa ceva. Senatorul se gândeşte că finanţarea ar putea veni din taxa pe viciu sau din recuperarea prejudiciilor aduse statului.
O alocaţie de 450 lei pe lună pentru fiecare copil ar însemna o gaură de 2 miliarde de lei pe lună din buget.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax