Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Se închide piaţa volantă din Alba Iulia

Publicat

Începând cu data de 5 noiembrie a.c., activităţile pieţei volante, situată în parcarea fostei policlinici din Alba Iulia, lângă Spitalul judeţean Alba se suspendă. Compartimentele Dezvoltare Economică şi Rurală din cadrul Consiliului Judeţean Alba dau asigurări că vor continua şi îmbunătăţi colaborarea cu producătorii agricoli şi în anul următor.

Piaţa volantă va fi redeschisă în 2011, la o dată care va fi comunicată ulterior.

Prin organizarea pieţei volante în fiecare sezon vară-toamnă, administraţia judeţeană şi locală doreşte să ajute producătorii locali să-şi valorifice producţiile în mod civilizat, la preţuri corecte. De asemenea, cetatenii au posibilitatea de a se aproviziona cu produse proaspete şi de calitate, cultivate în judet.
În vara anului 2009, autorităţile au mai organizat o astfel de acţiune săptămânală, în aceeaşi locaţie. Piaţa volantă a avut şi atunci un real succes, ajutând producătorii să aibă o piaţă de desfacere, fără să se mai lovească de concurenţa neloială a intermediarilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax