Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concurs pentru postul de manager al Spitalului Judeţean Alba

Publicat

Administraţia judeţeană organizează concurs pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. Concursul va consta în susţinerea a  trei probe: test grilă de verificare a cunoştinţelor, susţinerea proiectului de management şi interviu de selecţie.

Testul-grilă de verificare a cunoştinţelor va avea loc în 25 ianuarie 2011, la ora 10.00, la sediul Consiliului Judeţean Alba, după care vor fi susţinute celelalte probe.

Candidaţii trebuie să aibă cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, să fie absolvenţi de master sau de doctorat. Dosarele de concurs trebuie depuse la Registratura Consiliului Judeţean Alba, până în data de 17 ianuarie 2011, ora 16.00.

De la sfârşitul anului 2008 şi până în prezent, funcţia de manager al Spitalului Judeţean Alba a fost ocupată de Doru Drăgan. Odată cu trecerea instituţiilor sanitare în subordinea administraţiilor publice locale, s-au reorganizat concursuri pentru ocuparea posturilor de conducere a spitalelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax