Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SEBEŞ24: Firmă din Săsciori, amendată cu 26.000 de lei pentru nereguli în activitatea de comerţ cu lemn

Publicat

Poliţişti, specialişti silvici şi de mediu din Alba au aplicat amenzi de peste 26.000 lei unei firme din Săsciori, la care au identificat nereguli în activitate. De asemenea, aceştia au confiscat cantitatea de 4.556 metri cubi de material lemnos.

Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică şi specialişti ai Ministerului Mediului si Schimbărilor Climatice, ITRSV Cluj şi ai Direcției Silvice Alba, acţionând în cadrul Planului Comun de Acţiune „Scutul Pădurii”, au efectuat, joi, verificări la o societate comercială din comuna Săsciori, care are ca obiect de activitate comercializarea de material lemnos.

Cu ocazia controlului efectuat, s-a constatat că administratorul societăţii comerciale nu şi-a respectat obligaţiile cu privire la evidenţierea intrărilor şi ieşirilor de material lemnos, pentru lunile februarie, martie şi aprilie 2013, motiv pentru care acesta a fost sancţionat contravențional cu amendă în valoare de 1.500 lei, iar ca şi măsură complementară s-a procedat la confiscarea valorică a cantităţii de 2.945 metri cubi material lemnos, în valoare totală de 363.529 lei, cantitate de material lemnos pe care nu a evidenţiat-o în SUMAL.

Citeşte mai multe detalii, pe Sebeş24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax