Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SEBEŞ24: Transferul către CNADNR al drumului de acces la noua fabrică Daimler, aprobat de Guvern. Va intra în modernizare

Publicat

Guvernul a aprobat în şedinţa de miercuri trecerea din domeniul public al municipiului Sebeş şi administrarea Consiliului Local al Municipiului Sebeş, în domeniul public al statului şi administrarea Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine a sectorului de drum ce asigură accesul la noua investiţie Daimler.

Acesta va fi încadrat în categoria funcţională a drumurilor naţionale, în vederea realizării de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA a activităţilor de interes naţional în domeniul administrării drumurilor naţionale.

Reamintim că noua fabrică de cutii de viteze Daimler de la Sebeş va fi inaugurată oficial în 29 iulie, în prezenţa premierului Victor Ponta.

Vezi detalii pe Sebeş24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax