Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SEBEŞ24 | UPDATE: Trei tineri, reţinuţi pentru furt şi ultraj. Sunt suspecţi în şase cazuri de fapte penale

Publicat

Trei tineri din Sebeş, suspecţi în mai multe cazuri de furt şi ultraj, au avut „ghinionul” să fie prinşi de poliţişti, joi, în timpul unei acţiuni organizate de oamenii legii pentru menţinerea climatului de siguranţă civică, prevenirea infracțiunilor şi accidentelor rutiere, asigurarea fluenţei traficului rutier şi combaterea ilegalităţilor. Cei trei au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. În timpul raziei, poliţiştii au verificat 42 de persoane şi au dus la secţie patru dintre acestea.

Cei trei tineri identificaţi de poliţişti sunt B.F.A. (21 de ani), E.P.R. (21 de ani) şi P.C. (30 de ani), toţi din Sebeş, suspecţi de comiterea a şase fapte penale, în 2012 şi 2013.

UPDATE: Cei trei învinuiţi au fost prezentaţi, vineri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Propunerea nu a fost însuşită de către unitatea de parchet, în cauză fiind luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 29 zile.

Vezi detaliile acestui caz pe Sebeş24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax