Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Şedinţa Comisiei de Dialog Social, amânată din cauza lipsei sindicaliştilor

Publicat

Reprezentanţii celor cinci confederaţii sindicale la nivel local nu s-au prezentat la şedinţa de joi a Comisiei de Dialog Social, ce trebuia să se desfăşoare la sediul Prefecturii.  Acest gest al sindicaliştilor reprezintă o formă de protest faţă de lipsa unei comunicări eficiente între actorii sociali din ţară, la ora actuală, după cum susţin aceştia.  Oamenii nu sunt mulţumiţi de modalităţile de în care au fost aprobate legi importante în ultimul timp – cu referire la Legea pensiilor, a salarizării sau la schimbările din Codul muncii. Prin neprezentarea la discuţiile cu autorităţile locale, sindicaliştii au arătat că doresc să atragă atenţia asupra necesităţii purtării unui dialog concret, care să producă efecte pentru angajaţi.

Confederaţiile sindicale care ar fi trebuit să fie reprezentate la şedinţa amintită sunt CNSLR Frăţia, BNS, CNS Cartel Alfa, CSDR şi CSN Meridian.

Preşedintele Comisiei de Dialog Social (CDS) la nivel judeţean este subprefectul Raul Tudoraşcu. Acesta participă la şedinţele CDS  alături de reprezentanţii de la principalele direcţii judeţene şi cei ai patronatelor şi, de obicei, ai sindicatelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax