Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şedinţa Comitetului Executiv Județean PSD Alba: organizaţia și-a stabilit prioritățile pentru perioada următoare și noii directori de departamente

Publicat

22279729_1462552673830103_7512617509788783241_n În data 6 octombrie a avut loc ședința Comitetului Executiv Județean al Partidului Social Democrat Alba. Ședința a fost prezidată de deputatul Ioan Dîrzu, președintele filialei județene a PSD Alba. Au participat și alți membri din echipa de conducere, precum Radu Tuhuţ, Dorin Sandea, Marcela Dărămuș, Bogdan Medrea, Corneliu Mureșan, Ioan Rus ​și Eugen Popa. 

CEXJ al PSD Alba și-a stabilit câteva priorități pentru perioada imediat următoare, dintre care cea mai importantă este dorința de a primi membri noi, în special tineri care împărtășesc valorile social democrației. Pe ordinea de zi s-au mai discutat următoarele:

strategia de reorganizare a structurilor județene, municipale și orășenești:

Partidul Social Democrat Alba își dorește să devină o forță a stângii democrate în Transilvania, cu organizații bine constituite, cu membrii aplicați și determinați care știu să extragă din societate problemele oamenilor și să găsească soluții concrete si realiste în rezolvarea acestora, se arată într-un comunicat PSD Alba.

alegerea coordonatorilor de departamente:

„Departamentele din cadrul Partidului Social Democrat sunt nucleul dur al activității noastre. Ele constituie esența și condiția existenței unei munci de calitate, divizată pe domenii de activitate”, potrivit PSD Alba.

Noii directori de departamente sunt:

1. Departamentul de Politici fiscale – coordonator Cornel Suciu

2. Departamentul de Economie ​și dezvoltarea mediului de afaceri – coordonator Romi Dragosin

3. Departamentul de Agricultură ​și dezvoltare rurală – coordonator Gheorghe Lazea

4. Departamentul de Administrație publică ​și dezvoltare regională – coordonator Cornel Murg

5. Departamentul de Educație ​și cercetare ​științifică – coordonator Daniel Breaz

6. Departamentul de Politici pentru tineret ​și sport – coordonator Corneliu Mureșan

7. Departamentul de Sănătate – coordonator Lucian Prodan ​

8. Departamentul de Transport și infrastructură, comunicații și societatea informațională – coordonator Horațiu Clepan

9. Departamentul de Relații internaționale ​și afaceri europene – coordonator Ioan Iulian Bunea

10. Departamentul de Consolidarea statului de drept -coordonator Gheorghe Beleiu

11. Departamentul de Muncă, familie ​și protecție socială – coordonator Ionel Mihăilă

12. Departamentul de Apărare ​și afaceri interne – coordonator Vasile Crișan

13. Departamentul de Comunicare – coordonator Daniel Zdrânc

14. Departamentul de Resurse umane – coordonator Dorin Gheorghe Sandea

„- Strategie de recrutare noi membri:

Partidul Social Democrat Alba își dorește să își întărească resursa umană. Sarcina unei guvernări de calitate este condiționată de existența unei resurse umane competente și care împărtășește valorile democrației sociale pe baza cărora partidul își desfășoară activitatea.

informarea și promovarea măsurilor adoptate conform Programului de guvernare 2017-2020:

PSD Alba continuă buna tradiție a organizării conferințelor săptămânale de presă și vine cu un element de noutate în ceea ce înseamnă relația cu cetățenii – propunem organizarea unor întâlniri săptămânale cu diverse categorii de cetățeni, dialoguri structurate cu beneficiarii măsurilor adoptate conform Programului de guvernare, audiențe parlamentare și discuții ”door to door” cu locuitorii județului Alba.

organizare cu privire la Centenarul Unirii:

PSD Alba crede că Centenarul Unirii trebuie să fie un proiect al cooperării, un proiect pentru viitor și posteritate. De aceea, propune organizarea unor întâlniri cu cetățenii prin care să-i consulte cu privire la activitățile specifice ce pot fi desfășurate la Alba Iulia în 2018. Ne dorim un feed-back sincer și permanent, din partea cetățenilor, pentru fiecare etapă din perioadele de pregătire ​și implementare a activităților legate de Centenar.

Aplicarea Legii salarizării și a Legii pensiilor:

Cele două legi constituie unele dintre cele mai curajoase și benefice măsuri legislative ale actualului Guvern. Aceste legi sunt despre creșterea bunăstării, echitate în salarizare, acordarea de pensii in functie de contributivitate și solidaritate față de anumite categorii aflate in dificultate. Este ceea ce românii au dorit și doresc: să trăiască mai bine, fiind plătiți just pentru munca lor trecută și prezentă. PSD Alba își dorește să asigure o informare corectă și completă a cetățenilor și să se asigure de buna implementare a măsurilor corelative celor două legi.

Îmi doresc, alături de echipă, să construim un PSD Alba nou. Am răspuns cerințelor albaiulienilor de a ne comporta ca un partid care să facă opoziție puternică și să-i apere pe oameni de abuzurile administrației publice locale din Alba. Echipa PSD Alba, prin consilierii județeni și kocali, va veghea la respectarea legii, a transparenței decizionale și la ocrotirea oamenilor față de abuzuri.Vor avea întâlniri săptămânale cu albaiulienii, vor prelua problemele și vor propune proiecte de hotărâri in consiliile locale precum si in consiliul judetean. Avem și vom avea în continuare o conduită social democrată care să apere echitatea, solidaritatea și justiția socială în județul nostru. Asta e noua viziune în urma ​ședinței, a declarat Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba

Comunicat PSD Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax