Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şeful Asociaţiei Crescătorilor de Animale din Cugir, găsit SPÂNZURAT într-o grădină

Publicat

mircea burlan Preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Animale din Cugir, Mircea Burlan, a fost găsit fără viaţă, marţi, în jurul amiezei. Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 12.21, a fost făcută o sesizare la 112, cu privire la faptul că într-o grădină, a unei case de vacanţă, de pe strada Prunului din Cugir a fost găsit spânzurat bărbatul de 65 de ani.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean din Alba Iulia, iar la examinarea sumară nu au fost găsite urme de violenţă.

UPDATE: Contactat telefonic de Alba24, primarul oraşului Cugir, Adrian Teban a spus că rămas surprins când a aflat vestea. Acesta a precizat că nu a avut probleme în ceea ce priveşte munca în cadrul Asociaţiei şi că este posibil să fi avut o problemă personală.

Adrian Teban a mai spus că Mircea Burlan a fost preşedinte al Asociaţiei Crescătorilor de Animale din Cugir, încă de la înfiinţare.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, marţi, în jurul orei 12.21, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că, într-o grădină situată pe strada Prunului din Cugir, a fost găsit un bărbat spânzurat.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a stabilit că este vorba de B.I.M., de 55 de ani, din Cugir, care era spânzurat de un arbore.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului, nu au fost identificate urme de violenţă. Acesta a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba urmând ca specialiştii legiști să efectueze necropsia şi s stabilească cu exactitate cauza morţii.

Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax