Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Şeful Corpului de Control al Ministerului Culturii, surprins de un paparazzo. Vezi cum sunt verificate lucrările de restaurare din Cetatea Alba Iulia

Publicat

Mihai Gorgoi- Şeful Corpului de Control al Ministrului Culturii în control la Alba Iulia

Lucrările de reabilitare desfăşurate în Cetatea Alba Carolina au beneficiat de monitorizarea Corpului de Control al Ministerului Culturii şi Cultelor. Şeful organismului respectiv, Mihai Gorgoi s-a prezentat de mai multe ori  la Alba Iulia, pentru a verifica modul în care antreprenorul general al lucrărilor din Cetate, în acest caz „Grup Corint”, respectă normele legale pentru restaurarea unui sit arheologic.

Acelaşi personaj a verificat si modul în care au fost cheltuiţi banii proveniţi de la Ministerul Culturii pentru  (re?)construcţia Porţii II a Cetăţii, care potrivit documentelor a costat o jumătate de milion de euro. Lucrările au fost făcute tot de Grup Corint. Vezi aici mai multe amănunte despre afacerea Poarta II

Vizita lui Gorgoi a fost surprinsă cu un aparat foto de unul dintre cititorii noştri, din păcate nu în timpul controlului respectiv, ci la o agapă cu patronul firmei pe care trebuia să o controleze, Dan Sabău. Vă lăsăm pe voi să vedeţi momentul întâlnirii care, cu siguranţă, a dat cele mai multe bătăi de cap şefului Corpului de Control.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

19 Comentarii

19 Comentarii

  1. he he

    marți, 25.10.2011 at 18:37

    Gorgoi a venit sa isi ia Taxa de Bian

  2. The insider

    marți, 25.10.2011 at 21:01

    incordata atmosfera…de control adevarat 🙂

  3. Macarie

    miercuri, 26.10.2011 at 09:45

    Şi uite aşa se scrie ISTORIA cea NOUĂ, a României de mâzgă, hazna şi curaj de vierme!
    Tăceţi că sunteţi toţi buni de tăiat. Nu vă meritaţi nici ţara, nici identitatea, nici măcar calitatea de oameni.

  4. g

    miercuri, 26.10.2011 at 20:34

    daca dreptate nu se face in viata asta, sigur se va face in cealalta. nu va scapa nimeni, va asigur.

  5. viorica

    joi, 27.10.2011 at 12:54

    nu am inteles nimic din articol si nici din ilustratie. recunosc, nu sunt din Alba Iulia si nu stiu ce anume va doare. dar ca sa va intelegem, cred ca ar fi necesar sa ne spuneti ds. ce nereguli este vorba, ce suspiciuni sau dovezi aveti> act ds. fotografii, par facute nu pe furis, pentru a surprinde pe cineva intr-o postura nedorita, ci personajele participa cu de buna voie la scena de grup si cu buna vointa. ceea ce nu s-ar zice ds. cel ce a fost in posesia fotografiilor si le-a „daruit” cu generozitate – apropo, cat a primit pt. aceste fotografii?

    • moderatorul de serviciu

      joi, 27.10.2011 at 16:04

      Cam aceeasi intrebare ne-o punem si noi. Ce-o fi cautand seful corpului de control la masa cu seful firmei ccontrolate. N-am primit pana acum niciun raspuns. Numai niste amenintari mai mult sau mai putin directe…N-am platit nimic pe fotografii, probabil cineva a avut un interes sa ni le transmita.

  6. marius

    vineri, 28.10.2011 at 09:44

    Persoana prezentata in articol, altefel sef al corpului de control al ministerului, asta a facut de cand lucreaza in acest minister. Daca ar fi intrebati cunoscatorii despre activitatea acestui domn, s-ar putea constata ca asta este specialitatea respectivului domn

  7. corina

    vineri, 28.10.2011 at 17:34

    Un parvenit.Controlati averea facuta de cand lucreaza in corpul de control al Ministrului Culturii. Nu da petitiile ce le primeste, ba mai mult colaboreaza cu menegerii din institutiile pe care le controleaza. Ministrul il mai tine in functie?

  8. eugen serban

    duminică, 30.10.2011 at 12:06

    Buna,aveti perfecta dreptate,Macarie,NE METITAM SOARTA

  9. Socrate

    marți, 01.11.2011 at 15:39

    Nu e saracu de vina! El ii ajuta pe toti sa fure cu conditia sa fe tinut in functie. Acelasi lucru l-a facut cat a fost Opris secretar de stat la minister, acelasi lucru il face si acum. Va spun eu ca toate itele duc, acum, la Vasile Timis, secretar de stat, om de baza al PDL-ului, implantat la acest minister ca sa faca rost de bani pentru viitoarele alegeri. Chiar credeti ca reabilitarea Muzeului Antipa a costat 13 milioane de euro? Insa firma ARTEX sifoneaza la greu bani pentru oricine conduce Ministerul Culturii. Uitati-va in ultimii ani si o sa observati ca aceasta firma a lucrat numai pentru muzeele care tin de minister. Nu va e clar!

  10. andrei

    marți, 01.11.2011 at 19:07

    Acest” domn”Gorgoi,cu „domnul”Potgoreanu, la controalele la care participa, isi umplu buzunarele. Vasile Timis, este cel care minte pe Ministru Hunor, asa ajung managerii de muzee sa faca ce ii taie capul, muzeele sa ajunga ruine, iar salariatii sa fie numai rude, prieteni, ai managerilor,fara a avea habar de ce inseamna muzeu,iar de studii sa nu mai vorbin. Pe vremuri in muzee lucrau specialisti.Acum, in muzee este haos, asa cum este si la Minister.Asa salariati in Minister,asa manageri in muzee.Domnule Ministru Hunor,cand luati masurile ce se impun,atat in Ministerul pe care il conduce-ti cat si in institutiile subordonate?. Controlati muzeul Tescani-Bacau care este o ruina.Se pare ca domnii mai sus mentionati au fost sa petreaca si acolo. Muzeul de istorie al Bucurestiului nu sta nici el mai bine.Muzeul Taranului Roman, are un manager,la fel de „domn”ca cei de mai sus. A trecut toamna,dar nu este deloc devreme sa trece-ti la curatenia de primavara! Domnule Ministru .Succes, si nu „succesuri”

  11. razvan

    joi, 03.11.2011 at 21:45

    Domnule Kelemen, nu doriti sa dati un raspuns acestor comentarii? Problema managerului de la muzeul Enescu cand o rezolvati? Acest inspector,a trecut si pe acolo. Reluati cercetarile! Laura Manolache managerul acelei institutii nu respecta nici o lege, se crede STAPANA. Pana cand lasati sa domneasca faradelegile in acea institutie? Sub conducerea acestei doamne fost furata o statueta din sala de expunere, faptul ca nu a informat Ministerul nu a fost un semn de intrebare pt.dvs.? Siti ca plateste o persoana care lucreaza in Ministerul dvs., pentru a schimba becurile care se ard la muzeul Enescu?Stiti ca plateste un altul ,salariat si la Muzeul de istorie,dar care la muzeul Enescu aseaza scaune in sala unde are loc un concert?.Stiti ca salariile acestora depasesc cu mult pe cele ale salariatilor permanenti?.Acestia nu sunt singurii angajati ai directorului Laura Manolache care sunt platiti sa taie frunza la caini.De ce se fac disponibilizari in sistem, daca un altul ii ia locul prin conventie,cu un salariu mult mai mare?, si care are un program preferential.Se lasa un om sa moara de foame,ii ia locul un altul care mai are un loc de munca,pentru ca manegerii fac ce vor,stiu ca nimeni nu ii trage la raspundere.Nu doriti sa luati atitudine?.Cei nedreptatiti cat credeti ca mai pot rabda? Sunt convins ca aceste articole vor fi citite de multe persoane pe care le rog sa ia atitudine,pe care le rog sa-si spuna pasul , pentru a putea sa auda cine trebuie.In institutiile de cultura, aceasta, nu exista.Un astfel de manager, nu trebuie tolerat de dumneavoastra domnule Hunor Kelemen, care cunoasteti situatia foarte bine din acest muzeu, si chiar demersurile la care recurge directoarea si impotriva Ministerului. Un mare semn de intrebare, cand, s-au de ce nu luati masuri?

  12. Nae

    vineri, 04.11.2011 at 13:41

    Hahaha
    Ce magar !!!!
    trebuia sa i se infunde
    Il cunosc E un mare spagar….

  13. Muza

    luni, 14.11.2011 at 19:10

    Surprizator! ,ori nu.Laura Manolache nu este nici profesor bun, asa ca nu cereti ca director sa exceleze. E dezorientata iremediabil saraca.

  14. Aurelian

    miercuri, 21.12.2011 at 20:59

    O intrebare: -Ce secrete contine coltul taiat, din cele trei poze, din 4 prezentate, nu cumva acolo se ascunde „spionul”, si are „o jena”, sa se arate?

    • Muza

      luni, 02.01.2012 at 19:17

      Te intereseaza spionul domnule Aurelian? Nu este bine ca un ***** a fost demascat?. In prezent functiile importante sunt ocupate de astfel de indivizi. Felicitari pentru cei care ii demasca si daca s-ar lua si masuri radicale,de starpire a acestora, ar fi extraordinar. Nu are nici o jena spionul sa se arate,dar cum suntem inconjurati de escroci este mai bine sa nu te expui.Daca ai cunoaste personajul Gorgoi, nu te-ar interesa cine il demasca,ci ai multumi ca a mai cazut un *** asa cum il numeste Nae. Poate ca in coltul taiat era o ” domnisoara” pentru „inspector”, la acest secret te-ai gindit?.

  15. cristian

    sâmbătă, 28.01.2012 at 18:23

    Nu mai comentati cazul,Gorgoi este tot la conducerea corpului de control.In tara asta doar ******* nu le este rusine de ceea ce fac.

  16. Raluca

    luni, 30.07.2012 at 14:39

    Dl Gorgoi este un ***** *******, impreuna cu membrii „corpului de control” din Ministerul Culturii. Sunt o rusine pentru tara aceasta.

  17. Pingback: Cetatea din Alba Iulia sau despre privilegiul irosit de a construi ceva de la zero | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax