Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şeful Direcţiei Antifraudă ANAF, Marin Marius Florea, demis din funcţie, de premier. Bogdan Stan, vicepreşedinte la Fisc

Publicat

masini antifrauda Şeful Direcţiei Antifraudă, Marin Marius Florea, a fost demis din funcţie de către premierul Mihai Tudose, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial. În locul acestui a a fost numit Daniel Mihail Tudor. De asemenea, şeful demis de la conducerea ANAF, Bogdan Stan, a fost numit vicepreşedinte al Fiscului.

Tot joi, premierul Tudose a semnat deciziile privind eliberarea din functie a vicepresedintelui ANAF, Sorin Cristian Giuvelea. Au fost numiti in functii de vicepresedinti ANAF Daniel Florin Anghel, Bogdan-Nicolae Stan (fostul sef al Fiscului, recent demis) si Nicolae Pietrareanu.

Daniel Mihail Tudor a fost director executiv adjunct pe inspecţie fiscală la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti, responsabil pentru contribuabilii nerezidenţi, potrivit news.ro.

În luna martie, el a fost detaşat temporar ca secretar general adjunct al Ministerului pentru Mediul de Afaceri. În octombrie 2015, a fost pe lista de consilieri ai primarului interimar al Capitalei Ştefănel Dan Marin, cel care i-a succedat în funcţie lui Sorin Oprescu.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax