Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Semiremorcă înmatriculată în Austria, dată în urmărire pentru confiscare, găsită de poliţişti, la Petreşti. O femeie s-a ales cu dosar penal pentru tăinuire

Publicat

remorca trailer O femeie din judeţul Hunedoara, care a vrut să-l „convingă” pe un austriac să rezolve un litigiu, a ascuns o semiremorcă, proprietate a cetăţeanului respectiv, într-o curte din Petreşti. Poliţiştii au găsit vehiculul, iar femeia este cercetată pentru tăinuire.

Joi, 16 februarie, la ora 10.00  poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Șugag, sprijiniţi de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba  au identificat în localitatea Petrești, în apropierea străzii Energiei, în zona fostelor grajduri ale I.A.S., într-o curte interioară, o semiremorcă, dotată cu sistem frigorific, înmatriculată în Austria, care era dată în urmărire de către autorităţile austriece pentru confiscare.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că semiremorca a fost adusă în ţară anul trecut, din Spania, la solicitarea unei femei, B.N.I. de 32 de ani, din localitatea Şoimuş, judeţul Hunedoara, care era în litigiu cu proprietarul remorcii, cetăţean din Austria, care îi datora bani pentru transporturile pe care acesta i le-a efectuat.

Pentru a-l forţa pe proprietar să rezolve litigiul, B.N.I. a ascuns semiremorca în localitatea Petrești. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax