Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Senatorii și-au luat vacanță până după alegerile prezidențiale. Vor face muncă de „teren” în teritoriu, pentru campania electorală

Publicat

parlament Pentru că mai este puțin până la începerea campaniei electorale, senatorii și-au luat liber de la muncă. În această perioadă vor desfășura activitate în teritoriu pentru campanie. Cu toate că sunt în vacanță, senatorii își vor primi în continuare suma forfetară, care se ridică la 10.000 de lei.

Luni, senatorii au votat să își ia liber până la campania electorală. Cei care s-au opus acestei decizii au fost liberalii și democrat-liberali. În perioada în care sunt liberi de la ședințele de Parlament, senatorii vor face muncă de „teren”, mai exac tvor desfășura activitate în teritoriu pentru campania electorală.

Dacă va fi nevoie, se va întruni doar Biroul Permanent, însemnând cei care fac parte din conducerea Senatului. În rest, toți ceilalți senatori vor avea activitate în teritoriu.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax