Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

SENSURI UNICE noi în Alba Iulia: Soluţie de la primărie pentru locuri de parcare în zona Tudor Vladimirescu – BCR – Magazinul „Unirea”

Publicat

sens unic 4 Primăria Alba Iulia a găsit soluţie pentru creşterea numărului locurilor de parcare în zona din spatele imobilelor situate pe strada Tudor Vladimirescu, tronsonul dintre sediul BCR şi Magazinul “Unirea”.

A instituit sensuri unice pentru circulaţie, practic o zonă de trafic rutier cu circuit închis. „Aceste măsuri au fost aplicate de comun acord cu Poliţia Rutieră care a avizat planul de semnalizare”, transmite primăria.

Sensurile unice sunt următoarele:

acces interzis în aleea din spatele sediului BCR dinspre strada Henri Coandă (Oborului); se circulă cu sens unic doar dinspre Magazinul “Unirea”, intrare pe lângă sediul Băncii Transilvania din centru, cu acces şi la parcarea din spatele acestuia

acces interzis pe aleea din dreptul Casei Armatei (lângă D`Al Baffo Rozmarin), vizavi de sediul primăriei; sens unic cu circulaţie permisă dinspre sensul giratoriu al străzilor Henri Coandă – Vasile Alecsandri.

Prin instituirea sensurilor unice, se decongestionează circulaţia, făcând posibilă staţionarea autovehiculelor pe marginea aleilor, mai explică reprezentanţii primăriei.

Reamintim că locurile de parcare în zona imobilelor de pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, după deschiderea parcării cu plată din dreptul sediului BCR au devenit „un lux”, dar şi un motiv de nemulţumiri pentru riverani. Aceştia au reclamat că nu mai aveau unde să-şi lase maşinile din cauza celor care evită să folosească parcarea cu plată şi ocupă spaţiile din spatele blocurilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax