Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sentimente, intuiţie, statistici – şanse de câştig la pariuri sportive

Publicat

alba24 imagine Formă de divertisment dedicată exclusiv celor cu vârstă de cel puţin 18 ani, pariurile sportive se bucură de foarte mare succes în ţara noastră. Şi nici nu este de mirare, fiind cunoscută pasiunea românilor pentru sport în general şi pentru fotbal în special. Marile meciuri disputate de Echipa Naţională au reuşit de-a lungul timpului să consemneze audienţe record la TV, iar în prezent nu trebuie uitaţi cei care urmăresc partidele de fotbal live pe internet, chiar şi pe dispozitive mobile precum laptop, tabletă sau smartphone, oriunde s-ar afla.

Implicit, cei ce se conectează la fotbal prin astfel de metode moderne ajung adesea să activeze pe platformele licenţiate de pariuri online. Totul este simplu, poţi să pariezi oricând, extrem de comod, ai nevoie doar de un cont de utilizator (care se deschide gratuit, ba chiar primeşti cel mai probabil şi ceva bonus, în funcţie de oferta promoţională a agenţiei).

Scopul pariurilor sportive, online sau offline, este în mod sigur distracţia: te implici mai puternic în joc, atingi un nivel ridicat de adrenalină, eşti parte din acţiune. Oamenii sunt mereu dornici să câştige pariuri, chiar şi când acestea sunt simbolice, între prieteni, fără o miză reală. La casele de pariuri sportive, ideal este desigur ca, din când în când, să reuşeşti să câştigi cu unele bilete de joc, pentru ca distracţia să îţi ofere şi mai multă satisfacţie. Trebuie însă mereu să rămâi echilibrat în joc, să nu uiţi că norocul nu poate fi mereu de partea ta.

Pariurile sportive nu sunt o ştiinţă exactă, dar există mulţi jucători care spun că analiza atentă a tuturor informaţiilor şi statisticilor este extrem de relevantă pentru creşterea şanselor de câştig. La pariuri, unii merg mai mult pe intuiţie, alţii strict pe partea sentimentală (pariază pe echipa favorită). Fiecare poate avea strategia sa, însă cert este că, spre deosebire de sloturi, bingo sau jocuri de loterie, la pariuri online cotele nu trebuie alese „cu ochii închişi”.

Este adevărat că un scor exact de genul 3-2 se va consemna cu foarte mult noroc, însă există foarte multe genuri de joc unde statisticile pot oferi indicatori ce se pot dovedi extrem de relevanţi. Spre exemplu, când se întâlnesc două echipe care în partidele precedente au arătat o forţă ofensivă impresionantă, este foarte posibil ca şi în noul meci să marcheze. Astfel, se poate paria pe faptul că ambele echipe înscriu cel puţin un gol sau că numărul total de goluri consemnate în meci va fi mai mare de o anumită valoare.

Competiţiile de top atrag de obicei pariorii, astfel că cea mai multă activitate în agenţiile de specialitate se observă în weekend, atunci când este programată etapă în campionate ca Premier League, La Liga, Serie A sau Bundesliga. Din motive evidente, şi Liga I din ţara noastră atrage mult interes la pariuri. De asemenea, fanii adoră să includă în biletul zilei evenimente legate de etapele din UEFA Champions League şi UEFA Europa League, acolo unde, de fapt, vedete sunt tot echipele din Anglia, Spania, Italia şi Germania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax