Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Serviciu de pompe funebre, deschis de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia. Preoții, rugați să se implice activ în promovare

Publicat

eternitas alba iuliaEternitas, firma de pompe funebre a Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia a intrat puternic pe piaţa serviciilor de pompe funebre din municipiu. Serviciul propriu de înmormântări al Bisericii are sediu și dricuri de transport, mașini utilizate în trecut de către asociația Filantropia Ortodoxă, care este deținută tot de Arhiepiscopie.

Reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia au făcut apel la preoți, pentru a se implica activ în promovarea noului serviciu al bisericii.

În afară de incinerare, Eternitas, firma de pompe funebre a Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia, asigură toate serviciile ce țin de înmormântare. Oferta cuprinde sicrie, accesorii funerare, aranjamente florale, capac frigorific, autovehicul funerar, capelă funerară, construcții funerare, monumente funerare, întreținere și reparații morminte şi transport intern şi internaţional.

Preţurile diferă în funcție de calitatea obiectelor alese, cea mai ieftină înmormântare ajungând la aproximativ 1.500 de lei, fără masa de la restaurant. Potrivit reprezentantului Eternitas, pentru cazurile sociale, costurile sunt decontate în proporție de 100%. Din suma decontată de către Casa de Pensii, respectiv 2.415 lei, pentru cel mai ieftin pachet, beneficiarii rămân cu aproximativ 1.000 de lei.

În municipiul Alba Iulia, piața serviciilor funerare este dominată de firma Prometeu SRL, prin brandul ”Corona”, care a concesionat de la Primărie şi cele două cimitire din oraş.

Foto: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax