Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SFÂNTUL IOAN 2024: MESAJE şi FELICITĂRI de SFÂNTUL IOAN Botezătorul. Felicitări pentru Ion, Ioana, Nelu, Oana

Publicat

MESAJE, FELICITĂRI, URĂRI și idei de SMS-uri de SFÂNTUL IOAN (ION). Creştinii ortodocşi de pretutindeni sărbătoresc în fiecare an pe Sfântului Ioan Botezătorul, fiul Elisabetei şi al preotului Zaharia, născut în cetatea Orini.

El este cunoscut sub denumirea de „Înaintemergătorul”, pentru că a anunţat venirea lui Hristos.

Ioan este un nume iudaic: “Iohanan” prescurtare din “Iehohanan” şi înseamnă “Dumnezeu s-a milostivit”. Foarte mulţi români care poartă numele de Ion, Ioan sau Ioana ori diferite variante – Ionel, Nelu, Ionică, Nică, Ionuţ, Onuţ, Ionela, Nela, Ionică, Oana – au motive de sărbătoare în această zi. Este cea mai bogată familie onomastică din România.

Pentru a-i felicita de ziua numelui, vă oferim idei de mesaje şi urări de Sfântul Ioan:

Vezi și Mesaje de Anul Nou 2024 * Felicitari de Anul Nou 2024 * Mesaje de Revelion 2024 * Mesaje haiose de Anul Nou 2024

MESAJE de SFÂNTUL IOAN pentru FAMILIE

”De Sf. Ioan, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!”

”E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La Mulți Ani!”

”Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ioan cât mai frumoasă!”

”Iubirea tăcută și nemarginită ce mi-o porți, încrederea și respectul față de tine, de mine, de noi, de relația noastră, mă fac zilnic să te iubesc tot mai mult. La Multi Ani iubita/iubitul mea/meu!”

”Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Ion, al cărui numei îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată.”

”Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer „La mulți ani”!”

”Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tăi. Cu drag, …”

”Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfantul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți daruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

”Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori!”

”Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arată bine fără luna, dar niciodata fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorule/iubitule!”

sf ioan botezatorul

MESAJE de SFÂNTUL IOAN pentru PRIETENI

”Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Îţi dorim numai bine, iubire şi să ai parte de fericire!”

”Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(a) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!”

”Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău. La Mulți Ani de Sfântului Ion!”

”Ca o lumina caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viața mea și mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând și mai înțelegător, întocmai ca Sfântul Ion, al cărei nume îl porți. Multumesc că mă călăuzești și ca ai grijă de mine!”

”Chiar dacă ai nume de Sfant știu că diseară o să ne dai de băut, o să ne cinstești și o să ne primești cu masa plină. Sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreună și să nu uităm niciodată frumoasă prietenie dintre noi.”

”Cineva acolo sus te iubește … cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani!”

”Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!”

”De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Ioane!”

”De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Ion!”

”De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare și iubitoare. La mulți ani!”

”De Sf. Ion, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia in bratele ei în acest moment special!”

”Dragă Ioane, sper ca mesajul meu călduros să ajungă, deși afară este un ger de crapă pietrele, îți urez tot binele din lume și tot ce a fost rău să ștergem cu buretele.”

Felicitări și urări de Sfântul Ioan

”E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Multi Ani, Ioane!”

”E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!”

”E ziua ta, Ion, un nume frumos și simplu, la fel de pur ca tine și la fel de gingaș. La mulți ani!”

”Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!”

”Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Ion cât mai frumoasă!”

”Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La multi ani!”

”Îl sărbătorim pe Sfântul Ion și te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fi mereu așa, blând, bun și dragut cu toți cei din jurul tău. Ești un prieten de nadejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău.”

”Îmi luminezi întreaga zi cu zâmbetul tău și îmi luminezi viața cu bunătatea și felul tău frumos de a fi. Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Sfântului Ioan.”

”Îmi luminezi întreaga zi cu zâmbetul tău și îmi luminezi viața cu bunatatea și felul tău frumos de a fi. Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Sfântului Ioan.”

”În această zi minunată, eu îți doresc să-ți trăiești viața așa încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit și să ai puterea să lași în urmă tot ceea ce te supără, pentru a putea fi fericit! Esti un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din toata inima îți urez LA MULTI ANI!”

”Îl sărbătorim pe Sfântul Ion și te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fi mereu așa, blând, bun și dragut cu toți cei din jurul tău. Ești un prieten de nădejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău.”

”Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tăi. Cu drag, …”

”Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

”Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă!”

”Iți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viața și îți urez un sincer La Mulți Ani!”

”Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tăi. Cu drag, …”

”Îți multumesc că îmi luminezi viața cu prezența ta, în fiecare zi! La mulți ani, dragul meu Ion!”

”Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfantul Ion să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea, dorița și linistea interioară!”

”Iubirea tăcută și nemarginită ce mi-o porți, încrederea și respectul față de tine, de mine, de noi, de relația noastră, mă fac zilnic să te iubesc tot mai mult. La Multi Ani iubita/iubitul mea/meu!”

”La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele! Sănătate și numai bucurii!”

”La mulți ani și Sfântul Ion să te călăuzească mereu!”

”La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!”

”Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Ion, al cărui numei îl porti, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată.”

”Ne gândim cu toții la tine și pentru ca astăzi este o zi specială îți urăm un sincer „La mulți ani”!”

”O prietenie sinceră înseamnă întotdeauna o legătură între oamenii cu aceleași principii, aceleași idealuri, aceleași bucurii, aceleași lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc.”

”Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alatur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani!”

”Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc ca Sfântul Ioan, al cărei nume îl porți, să aiba grija de tine, să îți călăuzească toți pașii și să îți lumineze calea în viață.”

”Ziua numelui să-ți aducă fericirea mai aproape și să te călăuzească spre o viață împlinită!”

MESAJE de SFÂNTUL IOAN pentru COLEGI, ȘEFI sau PARTENERI de AFACERI

”Cu ocazia sărbătoririi numelui primiti un sincer “La mulți ani”, multă sănătate multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi!”

”La multi ani de ziua numelui vostru! Numai bucurii, fericire și zile îmbelșugate!”

”Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, împliniri și multă iubire! La mulți ani!”

”Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La multi ani!”

”Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă!”

”La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele! Sănătate și numai bucurii!”

”La mulți ani și Sfântul Ion să te călăuzească mereu!”

”Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”

”Toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ion cat mai frumoasa! La mulți ani!”

MESAJE AMUZANTE de SFÂNTUL IOAN

„Azi de ziua ta îți urez ca ani frumoși să-ți vină-n cale! Sănătate și… parale! La Mulți Ani!”

”Cu ocazia zilei Sfințișorului tau, îți doresc o oră de liniste, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!”

„De ziua ta, noi, prietenii tăi suntem alaturi de tine și așteptăm să dai de băut. La Muuuuulți Aaaaaani Ioaneee! O zi fericită cu noi toți sarbatorită!”

„De ziua ta, comori și bani nu am găsit, dar aș vrea ca să te felicit! La Mulți Ani, La Mulți Bani, să stimezi și să fii stimată, să iubești și să fii iubită, să dorești și să fii dorită, să aștepți, și mereu vei fi așteptată!!!”

”Deşi azi, de Sfântul Ion, ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele esti cea mai frumoasă floare.”

„Deşi nu ai multe clase Ioane, tu ai a vieţii scoală, iar cine nu te ştie pe tine, e clar, nu are cultură generală!”

”Draga Ioane, sper că mesajul meu călduros să ajungă, deşi afară este un ger de crapă pietrele. Îţi urez tot binele din lume şi tot ce a fost rău să ştergem cu buretele.”

”E Sfântul Ion, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, la mulţi ani Ioan şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale”

„E 7 ianuarie şi nu este o iarnă prea grea, dar totuşi o să stau în casa Ioane şi o sa beau în cinstea ta!”

„Felicitări, dragul meu Ion, cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos și plin de voie bună. La mulți ani!”

„Hai noroc şi voie bună, să petrecem împreună, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!”

„La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion!”

”La mulți ani dragă Ioane și mult noroc în viața ta și să ai atâta fericire câtă plictiseală au babele de pe strada ta”

”La mulți ani, plini de fericire și împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!”

”La multi ani de Sfântul Ion! Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o data, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi, să munceşti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să imprăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge şi să trăieşti de parcă acum ar fi sfârşitul!”

”La multi ani, Ioane, să ai un an plin de reuşite şi pentru că eşti căsătorit, te rog fereşte-te de ispite!”

„La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!”

”Mesajul meu de Sfantul Ion este sincer și îți doresc ca în viață toate necazurile să le învingi, se aude prin vecini ca vrei sa te angajezi la pompieri pentru că bei de stingi…”

„O viaţă cât mai lungă şi frumoasa şi să n-ai soarta lu’ Ceauşescu’ deşi te cheamă Ion, ca pe Iliescu.”

”Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viața lungă pământească, ce dorești să se împlinească!”

„Să trăieşti 100 de ani ca în Rai şi să te bucuri de soare ca Bianca si Cristea-n Dubai!”

„Să trăiești 100 de ani și încă o viață, la mulți ani de ziua ta și să petrecem și să bem până dimineață!!!”

„Ți-aș ura împlinirea tuturor dorinţelor, dar mi-e teama că dacă se adevereşte, la anul nu o să mai am ce să-ţi doresc.”

„Trebuie să crezi în viață, să înțelegi că nu trăim decât o dată, să iubești ca și cum n-ai fi suferit niciodată, să cânți de parcă nimeni nu te-ar auzi, să muncești de parca nimeni nu te-ar plăti, să împrăștii veselia de parcă nimeni nu ar plange… să trăiești totul cu bucurie și veselie că la anul cine știe…”

”Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viață numai flori, Noroc și bucurie! La Mulți Ani!”

”Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață … . La Mulți Ani!”

”Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Și un sincer: La mulți ani, Ion!”

MESAJE de SFÂNTUL IOAN – ÎN VERSURI

”Astăzi numele-ți serbăm

Și cu drag vrem să-ți urăm,

La mulți ani cu sănătate,

Baftă și noroc în toate.

La mulți ani!”

 

”Cu simple cuvinte

Iți urez fierbinte

Mulți ani înainte!

Ani cu cer senin

Și noroc deplin,

Ani cu porțile deschise

Pentru nenumăratele tale vise!

La mulți ani, Ioanilor, Ioanelor!”

 

”Realizări și bucurie,

Dragoste mereu să fie,

Sfântul tău să te-ocrotească,

Visele să-ți împlinească.

Să-ți dea Domnul sănătate,

Judecata înțeleaptă,

Viață lungă pamantească,

Ce dorești să se-mplinească!”

 

”Un gând bun și-o sărutare,

Azi, la ceas de aniversare,

Sfântul Ioan să te-ocrotească,

Visele să ți se-mplinească!

La mulți ani!”

 

”Să ne trăiești dragă Ioana/Ioana,

În aur viața să îți scrie epopeea,

Povestea fericirii și-a iubirii,

A-mbelsugării, sănătății și-mplinirii.

La mulți ani!”

 

”În fericita zi a Sfântului Ioan

Te lasă sub a veseliei abandon,

Iar anu-ntreg să îți aducă-n cale

Doar împliniri și banii în cale.

La mulți ani!”

 

”Un cer albastru fără nori,

În calea ta să fie,

Să ai în viață numai flori,

Noroc și bucurie.

La mulți ani de Sf. Ioan!”

 

”Hai noroc și voie bună,

Să petrecem împreună,

C-astăzi este o zi mare,

Și-i motiv de sărbătoare.

La mulți ani, Ioan, Ionuț, Ioana, Ion, Ionela, Ionica, Ionelia, etc.!”

 

”De ziua ta, Ioane/Ioana, mă lasă

Să dau cuvant dorinței ce m-apasă

De a-ți spune că mi-ești drag(ă) și îți doresc

Tot binele din lume și noroc ceresc.

La multi ani!”

 

”Un cer albastru fără nori,

În calea ta să fie,

Să ai în viață numai flori,

Noroc și bucurie.

La multi ani, Ioan, Ion, Ioana, Ionela, Ionut, Oana, etc.!”

Ioan-Botezatorul

MESAJE de SFÂNTUL IOAN – RELIGIOASE

YouTube video

”De toți ai fost tu azi numit, în lacaș Sfânt chiar pomenit! Măa alipesc gingaș și eu, dorindu-ți bine mereu. Numele ce-l porți de Sfânt, poartă-l cu mândrie multă! Să-ți dea putere și tărie, ani sănătoși și bucurie! Un înger păzitor … îți doresc eu ție!”

”Dragă Ion, îngerii să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze drumul în viață! La mulți ani!”

”Dumnezeu mi-a dat familia, Sfântul Ion al cărui nume îl porți mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viața mea, că am și voi avea bucuria de a trăi și simți o prietenie adevarată! Să îți fie viața binecuvantare și bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porți!”

”Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!”

”Fie ca din această zi Sfântul, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!”

”Fie ca Sfântul Ion să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze calea!”

”Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viața și îți urez un sincer La Mulți Ani!”

”Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfantul Ion să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorița și liniștea interioară!”

”Întocmai ca Sfântul Ion, al carei nume îl porți, învață să ierți, să fi mai bun, mai înțelept, să mă ierți când greșesc și să mă înveți să fiu, la rândul meu, un om mai bun.”

”La multi ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele! Sănătate și numai bucurii!”

”La multi ani și Sfantul Ion să te călăuzească mereu!”

”Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Ion, al cărui numei il porti, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și neconditionată.”

”Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer „La mulți ani”!”

”Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească, ce dorești să se împlinească!”

”Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”

”Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viața … La Mulți Ani!”

”Ziua numelui să-ți fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii!”

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax