Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Show incendiar, cu animatoare Playboy, oferit de Andreea Bănică, de Ziua Bărbatului

Publicat

Ziua Bărbatului a fost sărbătorită, joi, la Alba Iulia, cu metri întregi de bere rece, animatoare Playboy şi un show incendiar oferit de îndrăgita artistă Andreea Bănică. Evenimentul a avut loc în Tunnel Cafe Club, iar surprizele pregătite de organizatori au reuşit să scoată din case, în mijlocul săptămânii, zeci de bărbaţi dornici de distracţie.

Seara a fost pigmentată cu premii şi cadouri oferite cu dedicaţie bărbaţilor, iar, deşi cântăreaţa s-a lăsat destul de mult aşteptată, domnii nu au avut timp să se plictisească. Vedeta Playboy, Iulia Mladin, desemnată recent Miss Facebook a fost şi ea prezentă în Tunnel Cafe Club, pentru a întreţine invitaţii, iar cei mai petrecăreţi dintre bărbaţi au fost recompensaţi de aceasta, cu pupici şi îmbrăţişări.

Andreea Bănică a fost cadoul special oferit bărbaţilor de ziua lor, iar show-ul pregătit de artistă i-a ţinut în picioare până târziu în noapte. Joi, 5 martie, la Alba Iulia a fost singura zi din an când bărbaţii au putut spune că s-au simţit cu adevărat răsfăţaţi şi în centrul atenţiei.

[nggallery id=68]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andrei Muresan

    joi, 21.11.2013 at 13:32

    De unde si pana unde Iulia Mladin – vedeta Playboy?????? Nu are nici macar o poza acolo! Mda, ce va mai plac infloriturile…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax