Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a agresat fiica de 16 ani şi a încălcat un ordin de protecţie. Bărbat din Mirăslău, ARESTAT preventiv

Publicat

arestat catuse

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Mirăslău a ajuns după gratii după ce şi-a lovit fiica şi a încălcat un ordin de protecţie prin care nu avea voie să se apropie de familie. Incidentul s-a petrecut duminică.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul era obligat, printr-un ordin de protecție, emis de către Judecătoria Aiud, să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de soția şi fiica acestuia, precum şi faţă de domiciliul lor comun.

Duminică, a încălcat acest ordin, a mers la casa familiei sale, s-a certat cu fiica şi soţia şi şi-a lovit fata cu un obiect contondent, în zona picioarelor. Minora a ajuns la spital.

“La data de 19 noiembrie, în jurul orei 10.50, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud – Postul de Poliţie Mirăslău au fost sesizaţi de către M.L.M. de 16 ani din comuna Mirăslău, judeţul Alba, cu privire la faptul că,  în timp ce se afla singură la domiciliu, tatăl său, M.L. de 47 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii, a lovit-o cu un obiect contondent în zona membrelor inferioare.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi cu ocazia verificărilor, au mai constatat că bărbatul poseda şi un ordin de protecție, emis de Judecătoria Aiud la data de 21.07.2017, prin care era obligat să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de M.M., soția acestuia, dar și față de domiciliul comun, unde a fost agresată fiica acestora, minora M.L.M.

Minora a fost transportată la Spitalul Municipal Aiud, pentru acordarea de îngrijiri medicale fiindu-i stabilit diagnosticul de ”contuzie tibie picior stâng”, fără a rămâne sub supraveghere medicală”, transmite IPJ Alba.

Bărbatul a fost reţinut de poliţie şi apoi arestat preventiv, prin decizie a Judecătoriei Aiud. Cercetările sunt continuate de poliţişti  sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenta în familie și nerespectarea hotărârilor judecătorești.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax