Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a chemat neamurile să îl susţină la scandal. Tânăr din Bistra şi rudele sale amendate pentru comportament agresiv într-un local din Cîmpeni

Publicat

Un tânăr de 21 din comuna Bistra şi o parte din familie sale au fost amendate de poliţişti pentru că au provocat un scandal într-un local din Cîmpeni. Cel care a început să se manifeste agresiv a fost tânărul, care a fost scos afară din local. Acesta şi-a chemat rudele în faţa clubului unde au continuat scandalul.

Duminică, ora 02.53, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Cîmpeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui scandal într-un local din oraşul Cîmpeni.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie aflată în dispozitivul de menţinere a ordinii şi liniştii publice pe raza oraşului, care, din primele verificări au constatat că un tânăr de 21 de ani, din comuna Bistra, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat scandal în local. Pentru a menţine un climat de normalitate în club, tânărul a fost scos afară din local, unde a continuat comportamentul agresiv.

Ulterior, tatăl tânărului şi alte rude au venit la localul respectiv, continuând şi aceştia să se manifeste agresiv.

Pe baza constatărilor făcute pentru faptele săvârşite în incinta localului, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a persoanelor care au provocat şi participat la scandal, cu amendă cuprinsă între 200 şi 500 lei, conform prevederilor art. 3 pct. 1 din Legea nr. 61/1991.

Totodată persoanelor implicate în eveniment le-au fost aduse la cunoştinţă prevederile legale privind depunerea plângerii prealabile, condiţie esenţială pentru înregistrarea de dosare penale şi efectuarea de cercetări în cazul infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „distrugere”.

În continuare, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, în funcţie de care vor fi dispuse măsuri legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax