Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Și în luna martie, „Dacă e joi, e poezie și cafea” la Artcafe Downtown. Iubitorii de literatură sunt așteptați cu răvașe și surprize

Publicat

A cunoaşte. A iubi./ Înc-odată, iar şi iară,/ a cunoaşte-nseamnă iarnă, a iubi e primăvară. (”Primăvară”, Lucian Blaga). Cu frumoasele versuri blagiene, organizatorii evenimentului „Dacă e joi, e poezie și cafea” la Artcafe Downtown din Alba Iulia, își propun să îi ademească pe iubitorii de cultură și literatură într-o primăvară poetică.

„Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă așteaptă, iară și iară, în fiecare joi din luna lui mărțișor, adică în 7, 14, 21, 28 martie 2013, la ora 10.30, la ArtCafe Downtown.

Răvașele cu poezii dedicate femeii sau iubirii sau primăverii vor aștepta nerăbdătoare, alături de ceașca de cafea, să fie degrabă citite. Şi-apoi, aşa …cu gura plină,/ Veţi da un chiot: „Ce lumină!” (”Mai…” Marin Sorescu). V-am pregătit și o surpriză pentru una din joile din martie dar… toate la timpul lor, prieteni”, ne-a transmis Cristina Smadea, organizatoarea evenimentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax