Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Silvan Stâncel, premiat pentru cartea „Incredibil. Iubesc” de către Uniunea Scriitorilor din România Filiala Alba-Hunedoara și revista „Discobolul”

Publicat

RO - Coperta Fata -INCREDIBIL.IUBESC - frontFiliala Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România și revista de cultură „Discobolul” au decernat, în data de 17 decembrie,  premiile pentru cele mai bune cărți ale anului 2015. Premiul revistei Discobolul și al Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România pentru debut în volum i-a fost acordat lui Silvan Stâncel pentru cartea „Incredibil.Iubesc”.

„Este un premiu onorant și neașteptat pentru mine… Mulțumesc revistei „Discobolul” și Filialei Alba Hunedoara a Uniunii Scriitorilor pentru acordarea acestei distincţii ! Volumul Incredibil.Iubesc a avut de la apariție și până acum un parcurs neașteptat de bun. Cartea este deja tradusă și lansată pe piață în limba română și spaniolă, fiind totodată tradusă în manuscris în limbile engleză și germană. Primul tiraj este aproape epuizat în urma vânzării, iar invitațiile de a o lansa în țară și în străinătate mi-au întrecut așteptările. Ba mai mult, după texte din Incredibil.Iubesc s-a montat în luna martie a acestui an un spectacol de muzică flamenco în Franța, la Avignon, în cadrul Festivalului de Muzică Andaluză”, spune Silvan Stâncel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax