|

Silvică, micul pianist din Alba Iulia, în semifinala ”Românii au Talent”. ”Talentul tău este colosal, se simte” a spus Mihaela Rădulescu

IMG_0076Silviu Roșu, elevul de la Liceul de Muzică ”Regina Maria” din Alba Iulia, care a obținut, luna trecută, patru de „DA” la „Românii au Talent”, după ce a cucerit publicul și juriul cu o interpretare de excepție la pian, a concurat vineri, 5 mai, pentru un loc în marea finală. Silvică a pregătit pentru cea de-a doua semifinală a concursului o piesă clasică, compusă de Beethoven.

A impresionat publicul şi juriul încă o dată, la „Românii au Talent”. A fost… epic. Silviu Roșu, tânărul pianist care a câştigat patru de “DA” şi a ajuns în semifinală a uimit printr-o interpretare de excepție la pian – o piesă clasică, compusă de Beethoven. Toţi membrii juriului i-au recunoscut talentul.

Florin Călinescu i-a spus că are asigurat un loc pe Marte, o metaforă prin care a recunoscut că este un talent al viitorului.

Andi Moisescu a recunoscut că l-a urmărit cu atenţie, încă din pregătiri şi a remarca că a renunţat la olimpiada de muzică din acest an, pentru a se pregăti pentru concursul “Românii au Talent”. “Eşti un băiat înţelept, care a început să înţeleaga lumea spectacolului, s-ar putea să te răsplătească şi pentru talent şi pentru înţelepciune”, a spus Moisescu.

“Talentul tău este colossal, se simte, e clar că nu ai probleme la capitol tehnică, este ireproşabilă. Te sfătuim să mergi înainte cu încredere” – a completat şi Mihaela Rădulescu.

„Se vede că eşti un copil care studiază foarte mult. Te apreciez şi sper din toată inima ca lumea de acasă să te răsplăteasca şi să ajungi în finală”, a spus Andra.

Cu umorul binecunoscut, Pavel Bartoş a spus: „Marius Moga, ai pe ce să fii gelos…”.

Silviu Roșu (Silvică) este elev în clasa a VI-a la Liceul de Muzică din Alba Iulia și cântă la pian din clasa întâi. Băiatul a studiat acest instrument doar la școală, nu a luat vreodată lecții în particular, însă talentul există în familia sa: tatăl și fratele cântă la chitară, respectiv tobe.

Silviu a participat la diverse concursuri de-a lungul timpului, iar cele mai fericite momente din viața lui au fost atunci când tatăl lui i-a cumpărat un pian și când s-a înscris la preselecțiile Românii au talent.

Silvică are atuul auzului absolut, o calitate specială, dobândită din naştere şi perfecţionată prin studiu. Este vorba despre un auz muzical foarte fin, care distinge raporturile dintre sunete fără un reper dat. VINERI, Silvică are marea șansă să intre în finala ”Românii au Talent” dacă va obține voturile publicului sau dacă juriul îi va aprecia interpretarea.

Vezi și FOTO – VIDEO: Un elev din Alba Iulia a impresionat publicul şi juriul, la „Românii au Talent”. Silviu Roșu merge mai departe cu PATRU de „DA”

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=565058avatar Publicat de pe 5 mai 2017 şi actualizat pe 6 mai 2017.
Publicat în BREAKING NEWS, EVENIMENT, MONDEN.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...
  • Vasile: Trag speranta ca judecatorii vor lua masuri ca acest animal de prada sa nu mai poata respira aerul libertatii...
  • Tara lui Papura Voda: Daca primavara-vara, cand e perioada cea mai potrivita, lucrarile abia inainteaza pe primele 2...
  • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
  • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI