Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Silvică, micul pianist din Alba Iulia, în semifinala ”Românii au Talent”. ”Talentul tău este colosal, se simte” a spus Mihaela Rădulescu

Publicat

IMG_0076 Silviu Roșu, elevul de la Liceul de Muzică ”Regina Maria” din Alba Iulia, care a obținut, luna trecută, patru de „DA” la „Românii au Talent”, după ce a cucerit publicul și juriul cu o interpretare de excepție la pian, a concurat vineri, 5 mai, pentru un loc în marea finală. Silvică a pregătit pentru cea de-a doua semifinală a concursului o piesă clasică, compusă de Beethoven.

A impresionat publicul şi juriul încă o dată, la „Românii au Talent”. A fost… epic. Silviu Roșu, tânărul pianist care a câştigat patru de “DA” şi a ajuns în semifinală a uimit printr-o interpretare de excepție la pian – o piesă clasică, compusă de Beethoven. Toţi membrii juriului i-au recunoscut talentul.

Florin Călinescu i-a spus că are asigurat un loc pe Marte, o metaforă prin care a recunoscut că este un talent al viitorului.

Andi Moisescu a recunoscut că l-a urmărit cu atenţie, încă din pregătiri şi a remarca că a renunţat la olimpiada de muzică din acest an, pentru a se pregăti pentru concursul “Românii au Talent”. “Eşti un băiat înţelept, care a început să înţeleaga lumea spectacolului, s-ar putea să te răsplătească şi pentru talent şi pentru înţelepciune”, a spus Moisescu.

“Talentul tău este colossal, se simte, e clar că nu ai probleme la capitol tehnică, este ireproşabilă. Te sfătuim să mergi înainte cu încredere” – a completat şi Mihaela Rădulescu.

„Se vede că eşti un copil care studiază foarte mult. Te apreciez şi sper din toată inima ca lumea de acasă să te răsplăteasca şi să ajungi în finală”, a spus Andra.

Cu umorul binecunoscut, Pavel Bartoş a spus: „Marius Moga, ai pe ce să fii gelos…”.

Silviu Roșu (Silvică) este elev în clasa a VI-a la Liceul de Muzică din Alba Iulia și cântă la pian din clasa întâi. Băiatul a studiat acest instrument doar la școală, nu a luat vreodată lecții în particular, însă talentul există în familia sa: tatăl și fratele cântă la chitară, respectiv tobe.

Silviu a participat la diverse concursuri de-a lungul timpului, iar cele mai fericite momente din viața lui au fost atunci când tatăl lui i-a cumpărat un pian și când s-a înscris la preselecțiile Românii au talent.

Silvică are atuul auzului absolut, o calitate specială, dobândită din naştere şi perfecţionată prin studiu. Este vorba despre un auz muzical foarte fin, care distinge raporturile dintre sunete fără un reper dat. VINERI, Silvică are marea șansă să intre în finala ”Românii au Talent” dacă va obține voturile publicului sau dacă juriul îi va aprecia interpretarea.

Vezi și FOTO – VIDEO: Un elev din Alba Iulia a impresionat publicul şi juriul, la „Românii au Talent”. Silviu Roșu merge mai departe cu PATRU de „DA”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax