Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Slogan halucinant pe dricul unei firme de pompe funebre din Blaj. ‘’Chintesența’’ gândirii populare lipită pe portbagaj

Publicat

O firmă de pompe funebre din Blaj și-a făcut remarcată prezența printr-un mesaj halucinant.  Pe spatele portbagajului dricului cu care firma își desfășoară activitatea stă scris sloganul: „Pentru ce-am muncit pe pământ?/Pentru o cruce și un mormânt’’.

Sloganul a fost ales de către unul dintre patronii firmei care susține că sloganul a fost inspirat din cărți bisericești care au legătură cu zona de afaceri în care își desfășoară ei activitatea.

Oamenii din zonă se amuză la vederea sloganului de pe portbagajul mașinii funerare, dar totodată această imagine îi face să reflecteze un moment la efemeritatea vieții.

Se pare că această idee a patronului firmei nu a dat roadele scontate, clienții au devenit din ce în ce mai puțini, iar vânzările au început să scadă, punându-i acestuia afacerea în pericol.

Irina Opincariu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. yna

    miercuri, 23.07.2014 at 22:08

    HAHAHAHAH cred ca sloganul este de vina fereasca dzo :))) cum sa zici ca ideea e de vina =)))))))) … s-a speriat moartea si a fugit :))))))))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax