Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Slujbă de Te-Deum oficiată de ÎPS Irineu, la început de an universitar pentru studenţii Facultăţii de Teologie din Alba Iulia

Publicat

slujba facultate teologie Anul universitar a început oficial şi pentru studenţii Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Cu acest prilej, miercuri, începând cu ora 14.00, ÎPS Irineu, Arhiepiscopul Ortodox de Alba Iulia, a oficiat slujba de Te-Deum,  înconjurat de un sobor de preoţi – cadre didactice ale facultăţii.

Cu această ocazie, ÎPS Irineu a rostit un părintesc cuvânt de învăţătură, în care i-a făcut conştienţi pe cei prezenţi că acum, prin studiu şi rugăciune, se pune temelia slujirii viitoare.

În încheiere, le-a transmis teologilor câteva sfaturi duhovniceşti, legate de felul în care se poate împleti viaţa spirituală cu înţelepciunea dobândită prin studiu, îndemnându-i să asimileze bine, să evite răul şi să guste din bogăţiile trimise de Dumnezeu.

La acest important eveniment al mediului universitar albaiulian, au luat parte dascăli ai Facultăţii de Teologie, studenţi ai diferiţilor ani de studii, părinți și rude ai acestora, reprezentanți ai Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și invitați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax