Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Social-democraţii nu au primit aprobare pentru pichetarea sediului PD-L Alba

Publicat

PSD Alba nu a primit autorizaţia pentru pichetarea sediului PD-L Alba Iulia. Manifestarea ar fi fost organizată în semn de protest faţă de modul în care a fost arestat preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. Motivul invocat de autorităţile locale pentru neaprobarea acţiunii a fost solicitarea târzie depusă pentru a avizare.

Luni, în jurul orei 15.00, sediul PD-L Alba Iulia urma să fie pichetat de social-democraţi, la cererea liderului Victor Ponta, dar avizul pentru protest a fost respins atât de Primăria Alba Iulia, cât şi de Jandarmeria Alba. Pentru a primi aprobarea pentru protest de la Primărie, social-democraţii trebuiau să depună cererea cu cel puţin trei zile înainte, iar la Jandarmeria Alba cu cel puţin 48 de ore, aceştia cerând aprobarea doar luni dimineaţă.

Reamintim că preşedintele CJ Argeş a fost acuzat de procurorii DNA Piteşti pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de magistraţii Tribunalului Argeş. În momentul aflării deciziei instanţei, Nicolescu a suferit un atac de cord şi a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Social-democraţii susţin că acuzaţiile aduse de DNA au fost demontate de avocaţii lui Nicolescu şi că nu se impunea măsura arestării preventive.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax